fbpx
Блиц Новини

кадри Нова телевизия: Голям гаф на Димо и Ралица: Изпуснаха се за победителя в “Игри на волята”

Водещите на “Игри на волята” Димо Алексиев и Ралица Паскалева издадоха куп интересни детайли за предаването, което тръгва от събота вечер от 20 часа по Нова телевизия.

Една от интригите е, че в новия пети сезон за пръв път победител може да е жена.

Естествено, нищо не е сигурно, но намекът беше доста очевиден.

Ето какво каза Димо, което може да се окачестви като гаф.

Той не назова директно дали победителят е жена, но от думите му се разбира точно това.

Така реално се изключва вариантът мъж да е победител.

Димо и Ралица специално подчертаха, че в крайна сметка надпреварата не се печели нито само с мускули, нито само със стратегия и скатаване.

“Тези игри наистина са на волята, защото тя решава всичко”, обясни Алексиев.

Той подчерта, че когато състезателите са подложени на изпитания не само на арената, а и извън нея, нещата стават много различни.

8000 човека са се явили на кастинг за новия сезон, стана ясно от разговора с водещата Марина Цекова.

Тя се завърна в утрешния блок на Нова в почивните дни след отпуска си по майчинство.

“Познавам хора, които две години ходят на фитнес, само за да се явят на кастинг за “Игри на волята”. Това сподели съпругата на звездата от bTV Златимир Йочев.

Димо Алексиев се изтърва и за плановете за развитие на предаването, което доста дръпна в последните години пред конкурентните програми като “Фермата” и “Сървайвър”.

Едва ли е изненада, че екипът се замисля за VIP издание на игрите, в които да видим и ярки участници от предишните сезони.

По-интересното е, че може да има и детски вариант на предаването, защо много зрители отдавна настояват за такъв.

Покрай всичко останало, Ралица Паскалева даде и пореден отчет за хода на бременността си.

Тя вече е в отпуск по майчинство след края на снимките на “Игри на волята”.

Актрисата е във Варна, от една страна за да се възползва от слънчевите и топли дни на септември. От друга за да подкрепя мъжа си Теди Салпаров и националите ни на Европейското по волейбол.

Блиц Новини
Огромен гаф при въпрос за 3000 лева в „Стани богат“

Кадри: бТВ Рентгеновият лаборант Павел Антонов продължи играта си в „Стани богат“, но последния въпрос, който му бе зададен от Ники Кънчев поради много дискусии. За 2000 лева Павел бе попитан: „Коя легенда на Формула 1 създава нискотарифна самолетна компания, докато е действащ пилот“? – Михаел Шумахер, Аертон Сена, Ники …

Нова тв
Скандал след финала на „Един за друг“

Кадри Нова ТВ Със скандал е съпроводен финала на най-романтичното риалити „Един за друг“. Победата отиде у семейството от Перник – Михаела и Венци. Двойката, която е заедно от 7 години, спечели над 80 бона от тв формата. Конкурентни двойки бяха Тишо и Софи и Елизабет и Йордан. Всички бяха …

Блиц Новини
Разкошен дом показа Таня Боева в Черешката на тортата

Кадри Нова ТВ Новият сезон на готварското шоу „Черешката на тортата“ стартира с поп фолк изпълнителката, ослепителната Таня Боева. Шеф Манчев смени Виктор Ангелов на екран и сега ще гледаме как неговите избранници се справят в кухнята, а също и като домакини. Боева посрещна своите гости в уютния си дом …

error: Content is protected !!