fbpx
Блиц Новини

кадри bTV: Тежък удар за Натали Трифонова в БТВ, а тя взе акъла на Злати Йочев с птиченце

Идват тежки времена за Натали Трифонова в БТВ.

На мястото на нейното предаване „Култ“ телевизията пуска ново предаване на новата фаворитка Радина Божикова.

Все пак Натали няма да се даде току така.

Натали Трифонова взе акъла на зрителите и водещия Златимир Йочев с показан клип с птиченце в беда.

Дали обаче това ще й е достатъчно, за да задържи на гребена на вълната.

Избягвайте да се разхождате в горещините, избягвайте и да разхождате и домашните си любимци в големия пек, който докара жълт код за жега в 21 области на България.

Това посъветва днес Натали Трифонова зрителите на bTV.

Синоптичката беше много загрижена за това хората да не занемаряват грижите за животните, които са не по-малко уязвими от времето.

В илюстрация на старата максима, че морала на един човек най-ярко личи по отношението му към животните., Натали показа трогателно видео.

Човек, който помага на слънчасала птица, която е буквално на ръба.

Тя показа кадри от социалните мрежи, в която загриженият човек внимателно полива с вода симпатичното пернато същество.

То пък или пренебрегва инстинкта си да полите и да избяга или пък просто няма сили за това.

Птицата проявява пълно доверие към човека, който грижовно я разхлажда, и дори отваря човка, за да поеме от живителната течност.

Натали Трифонова каза в прогнозата си, че за щастие жегите няма да са много продължителни тази седмица и към средата и ще настъпи захлаждане, придружено с облаци, гръмотевици и валежи.

В четвъртък и петък максималните температури ще паднат до 27-28 градуса.

В събота пък минималните температури ще паднат чак до 13 градуса и в сутрешните часове ще е направо хладно за повечето хора.

Покрай трогателната история на Натали с птичето, новинарят Ивайло Везенков също призова кучетата да не се водят на разходка посред жегите.

„Горещият асфалт е ужасен за тях“, коментира той. Везенков също така поиска да му пуснат за фон зад гърба снимка на плаж и чадъри.

Това е за последно тази седмица, от следващата – тетрадки, учебници и ученически раници ще са ни фона, заяви водещият Златимир Йочев.

Hell's kitchen
Деца от общността я разплакаха: Како Бони, направи ни известни!

кадри Нова телевизия Певицата и най-одумван звезден участник в „Хелс китчън” Бони направи нещо невероятно за четири момчета от ромската общност, които мечтаят да станат известни музиканти. Тя ги срещнала случайно да просят, а след като разбрали от кого са поискали пари, те веднага я помолили: „Како Бони, направи ни …

Блиц Новини
Батков: Чужденци ритат за 500 евро, наши футболисти стават като Георги Семерджиев

кадри БНТ В българското футболно първенство има чужденци, които играят за 500-600 евро заплата, българи за толкова не можеш да хванеш, това заяви по БНТ Тодор Батков като представител на обществения съвет към БФС. В предаването на Георги Любенов той описа много драматична картина на това, което се случва с …

Блиц Новини
Маги Халваджиян: Медиите набиват мантрата, че в България няма нищо честно

кадри Нова телевизия Шоу като финала на „Като две капки вода” в „Арена София” не е правено не само в България, но и в света, това заяви Магърдич Халваджиян в сутрешния блок на Нова телевизия. „Най-големите ми притеснения бяха, че от телевизионно шоу ще се превърне в концерт. Но на …

error: Content is protected !!