fbpx
Блиц Новини

кадри bTV: Голям реалити сеир в ефира на БТВ с Александра Гърдева от Ергенът, гостът не издържа

БТВ обърна сутрешното си студио в реалити формат като ниво и участници.

Летните отпуски явно са оголили сериозно екипа на bTV, затова в актуалните предавания на телевизията започнаха да стават абсурдни гафове.

Един от тях се видя в сутрешния блок в сряда, когато в студиото цъфна Александра Гърдева от първия сезон на “Ергенът”.

Наред със значително по-авторитетни гости, тя беше поканена да коментира последните промени в Закона за интимните връзки.

Темата е продиктувана от случилото се с Дебора от Стара Загора, която получи 400 шева.

Т.нар. психоложка, която всъщност се занимава основно с астрология, прераждания и хипноза, направи това, което можеше да се очаква от нея.

А именно – наговори куп общи приказки, буквално изяждайки времето на останалите участници.

Те имаха да кажат далеч по-съществени и важни неща и за закона, и за смисъла на гражданските протести срещу насилието.

За сметка на това обаче Росен Цветков , “резервният” водещ на мястото на Злати Йочев, даваше през цялото време превес на нейните “откровения”.

Дали парламентът е приел на най-добрите възможни мерки срещу насилието?

Отговорът на Алекс Гърдева беше дълбоко лаишки: “Реакцията е донякъде адекватна, защото все пак се прави нещо по случая”.

Това заяви тя като “авторитет” по темата.

Алекс изръси и още бисери, като например:

„Агресията е нещо много по-дълбоко от закон, тя е вътре в нас. Отговорността е на всеки един от нас“.

Психологът Иван Игов в един момент не издържа на разсъжденията на риалити звездата и я попита изненадващо дали жените наистина харесват “чувствителни” мъже като Тити Папазов.

“А, не винаги е така”, отвърна видимо объркана Алекс.

За финал тя каза, че за да се справим с проблема, трябва да бръкнем дълбоко в себе си и да извадим болката, която се превръща в агресия, като се свържем с вътрешната си същност.

На практика това си беше чиста самореклама на скъпите сеанси, с които се занимава Алекс.

Освен това остана пълна мистерия защо bTV търсят мнението на участничка в “Ергенът” – шоу, което се смята за доста унизително за много жени.

Там дамите се подлагат на куп унижения само, за да спечелят вниманието на мачото, който като господар се разпорежда с тях.

Блиц Новини
Учител шокира Ники Кънчев в „Стани богат“ с признание за бабата на жена му

Кадри: БТВ Учител по история и философия в столично училище се устреми към стоте бона в „Стани богат“. След като седна в стола на богаството, Найден Върбанов не се поколеба да разкрие защо е решил да опита късмета си. „През лятото с бабата на съпругата ми гледахме предаването, и тя …

Блиц Новини
Алек Младенов: Не ме интересуват мненията на хората

Кадри БТВ От както стана ясно решението на Алек Младенов да не избере нито една от двете дами го разкостиха откъде ли не. От социалните мрежи го заливат коментари, както и гости, поканени в телевизията да му искат обяснение. Какво направи бе брат? Изглеждаше, че направи всичко това заради майка …

Блиц Новини
Ергенът Алек Младенов: Съвестта ми е чиста

Кадри БТВ Голяма изненада поднесе Алек Младенов с решението си да не избере нито една от двете претендентки за сърцето му. Зрителите са шокирани, но най-вече дамите, които най-малко са очаквали този развой на събитията. Алек се сбогува с двете дами с емоционално видео, в което поотделно благодари и на …

error: Content is protected !!