fbpx
Блиц Новини

Кадри: „Нова телевизия“: Участничка втрещи домакинята Милена и Шеф Манчев в Черешката

„Черешката на тортата“ по Нова тв е сред най-гледаните предавания в родния ефир.

Обикновено зрителите се впечатляват както от кулинарните умения на участниците, така и от социалната атмосфера в компаниите.

Те сядат на масата всяка седмица.

Излъчваните през тази седмица епизоди по „Нова телевизия“ са с рок иконата Милена Славова, Сами Хосни от „Фермата“, спортният журналист и бивш футболен съдия Александър Костадинов.

Там е и дизайнерката Соня Атанасова и актрисата Райна Караянева.

В първите три дни аудиторията стана свидетел на изключително добро готвене, но и на леко странното поведение на Атанасова.

Още в понеделник тя изненадващо обяви, че е дошла нахранена в дома на Милена.

Като цяло дамата почти не яде от гозбите на своите домакини, което е учудващо с оглед на идеята на риалитито.

При домакина Александър Костадинов тази вечер Соня призна, че не е яла през целия ден, но отново не сложи почти нищо в устата си.

Пред камерите обаче тя се направи на интересна с думите:

„Мога да вечерям с президента, мога да пия кафе и с клошарите.

Мога да контактувам с всеки един човек, а според мен това е изкуство“.

Това, че не опита доста от ястията на домакина, направи впечатление и на идолката на рокаджиите в България Милена.

„Соня каза, че е гладна, но пак имаше неща, които не опита. Била гладна, пък чинията й остана непокътната. Как можеш да се храниш без да хапваш“, учуди се изпълнителката на „Ха-ха“ и „Машина за месо“.

Най-голямата изненада дойде на края на вечерта, когато София, която ще е следващият домакин.

Тя обяви: „Аз трябва да ставам, защото ми предстои нещо страшно.

Или както казват всички, както бих казала аз, предпочитам да скоча с парашут, отколкото да готвя.

Скачала съм с парашут, не е толкова страшно.

По-различно е отколкото да застанеш пред камера да готвиш, да имаш гости и да правиш нещо, което не си правил от толкова много години“.

Тези й думи учудиха много от зрителите. Те недоумяват защо в крайна сметка е влязла в готварско предаване, щом я е страх да готви пред камери.

„Соня дойде гладна и мисля, че си тръгна гладна.

В началото почна да яде, след това рязко спря, обаче аз няма как да й се разсърдя, защото Соня си е Соня“, констатира с усмивка домакинът Александър Костадинов.

Бившият футболен съдия и настоящ спортен водещ на „Нова“ изуми всички с представянето си в кухнята.

Шеф Иван Манчев също бе приятно изненадан от кулинарните умения на Сашо.

Домакинът направи първо десерта си, който носи името „Жадната монахиня“. „Сладкишът ти е като на Микеланджело“, похвали го Манчев.

Освен това той направи на своите гости пържени малки вкусни кюфтенца, както и основно баница със сьомга. Включи и риба с фета сирене, завита в тестено изделие, която видял по време на един от футболните си ангажименти в Швеция.

Също така Костадинов приготви брускети с чесън, розов домат и подправки, пъпеш, обвит в прошуто и салата от фини краставичени рулца.

Вътре с пълнеж хумус, сушени домати, маслини, фета сирене, малко копър и червена чушка в специален дресинг.

„Много съм доволен от теб. Хубаво стегнато меню, не много сложно, с много добра презентация. Тази сьомга ще избие рибата. Уникално я направи, впечатлен съм, надявам се и гостите ти да я оценят“, похвали го преди посрещането на Милена, Соня, Сами и Райна шефът.

Вечерята мина перфектно, а участниците сами признаха, че толкова са си допаднали, че пак биха се срещали и извън предаването. Те засипаха Александър с високи оценки за перфектното домакинство и вкусната храна.

Всички му дадоха максималните 10 точки, а Райна дори искаше да му гласува 10,5, но регламентът не й позволява.

След това думата взе и шеф Манчев, който даде на домакина най-високата оценка засега през тази седмица – 9:

„Много добър домакин, много ми хареса. Детайлът ти е детайл, а дяволът е в детайлите. Успя да докоснеш гостите. Страхотна презентация, перфектна кухня. Давам ти 9, а следващият път трябва да надминеш себе си. Все едно бях на Шампионска лига днес, на финал. Браво!“

Нова тв
Скандал след финала на „Един за друг“

Кадри Нова ТВ Със скандал е съпроводен финала на най-романтичното риалити „Един за друг“. Победата отиде у семейството от Перник – Михаела и Венци. Двойката, която е заедно от 7 години, спечели над 80 бона от тв формата. Конкурентни двойки бяха Тишо и Софи и Елизабет и Йордан. Всички бяха …

Блиц Новини
Разкошен дом показа Таня Боева в Черешката на тортата

Кадри Нова ТВ Новият сезон на готварското шоу „Черешката на тортата“ стартира с поп фолк изпълнителката, ослепителната Таня Боева. Шеф Манчев смени Виктор Ангелов на екран и сега ще гледаме как неговите избранници се справят в кухнята, а също и като домакини. Боева посрещна своите гости в уютния си дом …

Блиц Новини
Едва 3000 души получиха еднократна помощ

Малко е известно сред българското население, че съпругът, съпругата или децата на починал осигурен имат право на еднократна помощ, отпускана от държавата. „Право на еднократна помощ при смърт на осигуреното лице, съгласно Кодекса за социално осигуряване (КСО), имат неговите: съпруг (съпруга); деца; родители. Децата на починалото лице имат право на …

error: Content is protected !!