fbpx
Блиц Новини

кадри Нова телевизия, YouTube/CBS News, GameofThrones: Патрашкова на 61 години натъжи България на Рождения си ден

Кристина Патрашкова днес става на 61 години.

Тя обаче малко натъжи зрителите, защото извън енергичния си стил, се усети, че тя прави равносметка за годините си.

Преди това шоуто започна с невероятен разказ.

Актьорът Дарин Ангелов разказа в „На кафе“ доста срамна за него случка с една от най-големите звезди в света – Питър Динклидж, неподражаемият Тирион Ланистър от „Игра на тронове“.

Двамата се сблъскали физически на възможно най-неудобното място – на входа на тоалетната в студиата на „Нова телевизия“. Случката станала по време на идването у нас Динклидж за снимките на международна продукция с други големи звезди – Кевин Бейкън и Илайджа Ууд.

Дарко разказа пред Гала и колегите си, че влязъл със замах в тоалетната и буквално щял да помете звездата от „Игра на тронове“. Динклидж се оказал в доста неприятна позиция точно пред чатала на Дарин Ангелов. И тук нашият актьор направил най-голямата глупост, макар и с добри намерения.

„Извинявай, не те видях“, това автоматично казал на английски Дарко. В отговор Динклидж го погледнал с погледа на Тирион Ланистър.

Ангелов веднага се усетил, че коментарът му е доста обиден за големият актьор, защото засяга достойнството му и е крайно некоректен коментар за ръста му.

Ако това беше станало в Америка, най-вероятно Дарин щеше да бъде уволнен за този дискриминационен коментар, това изтъкнаха панелистите на Гала и вероятно са прави.

Ангелов призна, че веднага усетил грешката си и още по-искрено се извинил на Динклидж.

Той обаче не каза каква е била реакцията на звездата.

Предаването на Гала в четвъртък започна без Дарко, защото режисьорът специално го помолил да закъснее.

Така той предизвика искрена изненада за Кристина Патрашкова, като ѝ поднесе огромен букет. Поводът – журналистката става на 61 години.

Патрашкова се развълнува и зарадва от цветята и пожеланията от колегите.

В реакцията ѝ обаче се усети, че рождените дни за нея вече не са източник само на радост, но и на известна равносметка за отлетелите години.

Блиц Новини
Нахвърлиха се срещу Галена от „Един за друг”: Даже Васил Найденов не я трогна

кадри Нова телевизия Мощна вълна на негодувание във Фейсбук заля Галена и Петър от „Един за друг” и най-вече нежната половинка в двойката. Доста зрители пишат крайно критични коментари за нея, някоя я наричат фалшива и интригантка. Почти със сигурност повечето от неприятните коментари са от фенове на отпадналите Дани …

Блиц Новини
Разкриха го! Алек Младенов влязъл в „Ергенът” по принуда

кадри bTV, YouTube/Надкаст Краят на „Ергенът” наближава и почти всичко е ясно. Като например, че главният герой Алек Младенов харесва блондинки, тъй като и трите финалистки са руси. И ако повечето неща около „ергенките” са ясни, около него продължава да витае мистерия. Главният въпрос, който продължава да няма ясен отговор …

Блиц Новини
Нидал и Мадлен Алгафари трогнаха с разказ за любовта и бедността през 90-те

кадри Нова телевизия Известната двойка Нидал и Мадлен Алгафари се върна към началото на отношенията си в специално двойно интервю по bTV. Разказвайки за любовта си, те накараха зрителите да си спомнят каква беше България през 90-те. Психоложката и режисьорът се срещнали на кастинг за екип на легендарното предаване „Ку-ку“. …

error: Content is protected !!