fbpx
БГ звезди

снимки Фейсбук/Яна Маринова: Да, рухнах, бяха на прага преди 8 месеца: Яна Маринова

44-годишната Яна Маринова е нов човек.

Това сподели тя с многобройните си почитатели във Фейсбук.

Както винаги актрисата е болезнено откровена за всичко, което се случва в живота й.

Тя не крие, че в последно време буквално не е била на себе си. Единствено почивката, морето, общуването с хубави хора в хубава обстановка са я спасили от тотален бърнаут.

Нещо повече, Яна дори не забелязала, че е стигнала прага на поносимост.

Тя просто не можела да си представи, че пълното изтощение е възможно да я споходи.

Ето какво сподели Маринова след освежаващата ваканция:

“Какво прави почивката с хората…

Преди 7-8 месеца бях буквално на прага на силите си, никога не бях и помисляла, че може и на мен да се случи.

Да рухна. А само месец почивка и то не пълна, а просто почистване на ситуацията в главата ми и в обсега ми на живот + ходенето на море = на ново аз.

Егати колко се страхуваме да пускаме неща в живота си, а само малко време след това се чудим как е било възможно да си причиняваме такава мъчителна тягост. Жестоко – и в двата смисъла на думата!”

Феновете на Яна Маринова както винаги емоционално я подкрепят.

Те обаче тайно знаят, че “новото аз” на актрисата рано или късно ще им поднесе нови изненади и поводи да ѝ се възхищават.

Личи си, че Яна вече окончателно е преживяла провала си в “Като две капки вода”.

Неубедителното ѝпредставяне и проблемът ѝс пеенето, на който станаха свидетели зрителите, вече е зад гърба на любимката на публиката.

Както шило в торба не стои, така и Яна Маринова скоро ще насочи възстановената си енергия към нови творчески проекти, убедени са почитателите ѝ.

Hell's kitchen
Никол вън от Кухнята на Ада

Кадри Нова ТВ Изгонването на Никол от Хелс китчън зарадва много зрители, които бяха на мнение, че готвачката от Кордон бльо трябваше отдавна да си ходи. Освен, че не показа кой знае какво като професионалист от своя ранг, непрекъснато се намесваше в скандали и интриги. Най-голям враг виждаше в лицето …

Блиц Новини
Чакърдъкова за борбата за живот: Колко време имам?

Кадри ютуб и снимки ФБ профил Фолклорната певица Николина Чакърдъкова е може би една от най-обичаните и популярни наши певици. Винаги усмихната и лъчезарна зарежда публиката с присъствието и гласа си. Едва ли някой би предположил като я гледа така, че тя е преживяла доста сложни моменти. Николина Чакърдъкова в …

Блиц Новини
Яни от „Фермата“ очаква първороден син

Снимки и кадри инстаграм Феновете на селскостопанското риалити „Фермата“ няма как да не си спомнят Яни от Козлец. Той бе сред най-колоритните и забавни участници в шоуто, пък и грабна голямата награда в трети сезон. След това взе участие и в сезон осем, след края на който му потръгна в …

error: Content is protected !!