fbpx
Блиц Новини

кадри bTV: Камен Донев не издържа в ефира на БТВ, каза си всичко за пилона на Радев

Актьорът Камен Донев се разгневи в студиото на bTV и наговори куп безкомпромисни неща за последните големи събития в България.

А също и за последният си конфликт с директора на Народния театър Васил Василев.

Любимецът на публиката заяви, че метеорът, който прелетя над страната ни и падна в Румъния, не е паднал на правилното място.

Донев освен това буквално размаза в ефир любимия на президента Румен Радев пилон в Рожен.

Актьорът го сравни с чалгата по това, че на много хора им харесва, но на него му е чуждо.

“Не го осъждам, не казвам дали е добро или лошо, но на мен тези актове на патриотизъм са ми чужди. Искам да ме разберат добре хората и да не си мислят, че вземам страна.

Най-голямото хоро – глупост!

Най-голямото кебапче, най-голямата баница… Тъпотии!

Аз такива неща не ги разбирам и не ги приемам”, заяви Камен Донев.

Той разказа също за последният си конфликт с директора на Народния театър, който е станал почти физически.

След него Донев обяви, че повече няма да играе по никакъв повод на сцената на Народния театър.

Докато Василев е директор.

Камен Донев дори заяви, че е готов с Василев “да се разберат като мъже”, нарече го “Житената питка”, защото се търкалял насам-натам, допълни също, че директорът “не е войник и с това нещата приключват”. На забележка на водещата Жени Марчева, че Василев вече го съди за обида и клевета, актьорът се сопна: “Питка не е обида”.

“Ще ги мачкам, докато съм жив!”, закани се Камен Донев и заяви, че влиза в конфликти с хора като директора на Народния театър, защо просто не понася несправедливостта.

В конкретния случай той даде да се разбере, че това е уволнението от театъра на режисьора Сашо Морфов. “Разделението в трупата го има още преди Василев. Проблемът е на политическа основа и това е ясно”, заяви Донев.

Блиц Новини
Учител шокира Ники Кънчев в „Стани богат“ с признание за бабата на жена му

Кадри: БТВ Учител по история и философия в столично училище се устреми към стоте бона в „Стани богат“. След като седна в стола на богаството, Найден Върбанов не се поколеба да разкрие защо е решил да опита късмета си. „През лятото с бабата на съпругата ми гледахме предаването, и тя …

Блиц Новини
Алек Младенов: Не ме интересуват мненията на хората

Кадри БТВ От както стана ясно решението на Алек Младенов да не избере нито една от двете дами го разкостиха откъде ли не. От социалните мрежи го заливат коментари, както и гости, поканени в телевизията да му искат обяснение. Какво направи бе брат? Изглеждаше, че направи всичко това заради майка …

Блиц Новини
Ергенът Алек Младенов: Съвестта ми е чиста

Кадри БТВ Голяма изненада поднесе Алек Младенов с решението си да не избере нито една от двете претендентки за сърцето му. Зрителите са шокирани, но най-вече дамите, които най-малко са очаквали този развой на събитията. Алек се сбогува с двете дами с емоционално видео, в което поотделно благодари и на …

error: Content is protected !!