fbpx
Блиц Новини

кадри Фейсбук/Линда Петкова, Кирил Петков, Лена Бориславова, YouTube/Нов човек подкаст

На Линда Петкова й писна, смая България със снимка от плажа

Линда Маккензи Петкова, съпругата на лидера на ПП и бивш премиер Кирил Петков дава мощна подкрепа на българския морски туризъм във Фейсбук.

От всички места, където тя може да си позволи да почива, бившата премиерша избра Приморско.

Тя е там само с една от трите си дъщери – Ани.

Двете са решили да прекарат край българското море цяла седмица, като не е ясно какво правят през това време другите две сестри – Ванеса и Ема.

За разлика от мъжа си Линда рядко се появява в блиц новините по БТВ и Нова.

Къде е Кирил Петков е повече от ясно – той се поти заедно с колегата си Асен Василев в София, където започна приемането на закъснелия с повече от половин година държавен бюджет.

Иначе страстта към българското Черноморие на Петков е добре известна. Последната плажна снимка в неговия профил обаче е от миналото лято.

Линда изглежда напълно безгрижна с дъщеря си и очевидно е забравила отдавна горчилката, която ѝ причиниха грозните спекулации за връзка между съпруга ѝ и дясната му ръка Лена Бориславова.

Въпреки категоричното отрицание на тази клюка, със сигурност г-жа Петкова се е почувствала гадно от компроматите, раздухани мощно от враговете на мъжа ѝ.

За бременната Лена Бориславова пък това лято може и да няма плажна почивка.

Тя освен това със сигурност е започнала работа по кампанията за местните избори на коалицията ПП-ДБ.

В профила ѝвъв Фейсбук почти няма публикации за друго, освен за политика.

Все пак Лена и годеникът ѝМирослав Иванов успяват да от време на време да съчетаят работата с приятните емоции, макар и не чак толкова често.

Доброто настроение на двойката личи от снимки от празника на черешите в Кюстендил.

Те се снимаха усмихнати с партийната организация в града, като компания при посещението им прави и депутата Христо Петров – Ицо Хазарта.

Блиц Новини
Учител шокира Ники Кънчев в „Стани богат“ с признание за бабата на жена му

Кадри: БТВ Учител по история и философия в столично училище се устреми към стоте бона в „Стани богат“. След като седна в стола на богаството, Найден Върбанов не се поколеба да разкрие защо е решил да опита късмета си. „През лятото с бабата на съпругата ми гледахме предаването, и тя …

Блиц Новини
Алек Младенов: Не ме интересуват мненията на хората

Кадри БТВ От както стана ясно решението на Алек Младенов да не избере нито една от двете дами го разкостиха откъде ли не. От социалните мрежи го заливат коментари, както и гости, поканени в телевизията да му искат обяснение. Какво направи бе брат? Изглеждаше, че направи всичко това заради майка …

Блиц Новини
Ергенът Алек Младенов: Съвестта ми е чиста

Кадри БТВ Голяма изненада поднесе Алек Младенов с решението си да не избере нито една от двете претендентки за сърцето му. Зрителите са шокирани, но най-вече дамите, които най-малко са очаквали този развой на събитията. Алек се сбогува с двете дами с емоционално видео, в което поотделно благодари и на …

error: Content is protected !!