fbpx
Блиц Новини

Кадри БТВ: Нова звезда заби в земята Йълдъз и Ендер в „Опасно изкушение“, едната потъна в дън земя

Преди дни на бляскава сватба в Истанбул Еда Едже – Йълдъз от Опасно изкушение по БТВ сключи брак с баскетболиста Бурахан Тунджер.

От 4 дни няма никаква вест от младоженците.

Вероятно те са на романтичен меден месец в някои прекрасни места по света.

В същото време обаче Шевал Сам – Ендер не си губи времето.

Тя направи невероятно изпълнение на рок концерт.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Hep Yeni Kal (@hepyenikalcom)

В последните серии на сезон 5 на „Опасно изкушение“ все повече се набива на очи Хандан. Тя се въвлича в множество интриги, в центъра на които е Доан, като бивш неин съпруг. Задлъжнялата жена се опитва по всякакъв начин да оправи положението си, дори подправя подписа му за пред банката, за да успее да изтегли така необходимия й кредит.

Образът на алчната манипулаторка е поверен на известната турска водеща, актриса и активистка – Шебнем Дьонмез.

Шебнем е позната на българската аудитория и от сериалите „Малки тайни“ (Едже), „Север-Юг“ (Мелда) и „Кварталът на богатите“ (Суде).


Актрисата е родена на 17 май 1974г. в Залсгитер (Северозападна Германия). Кариерата й стартира като водеща на сутрешния блок „Сутрешни бонбонки“, който набира голяма популярност и я прави много известна в родината й.
Шебнем Дьонмез се омъжва за турския сценарист Езел Акай. Бракът им не издържа много и след две години двамата се развеждат.

„И двамата с Езел сме работохолици и мисля, че това е причината за нашата раздяла. С Езел си говорихме, че след развода ще си останем приятели и ще се виждаме, но това така и не се случи.“
Актрисата няма деца, но споделя, че в бъдеще може да осинови, но на този етап не се чувства готова да бъде майка.

Тя толкова добре изпълнява ролята си, че феновете на сагата „Опасно изкушение“, дори я намразват заради образа й в него. Шебнем така се слива с него, че я смятат за доста неприятна жена, зла и манипулативна, която в личния си живот едва ли е такава.

Може би бъдещ положителен образ, в който ще се превъплати, ще отмие това усещане за характера на самата актриса, ще стане ясно, че това е само перфектно изиграна роля.

Сред негативните коментари по неин адрес има и такива, които са видели човека зад образа:

Отлично изпълнена роля !

Браво, прекрасна актриса!

Защото избират човек за ролята, а не роля за човек.

Прекрасна жена и актриса !

Блиц Новини
Алек Младенов: Не ме интересуват мненията на хората

Кадри БТВ От както стана ясно решението на Алек Младенов да не избере нито една от двете дами го разкостиха откъде ли не. От социалните мрежи го заливат коментари, както и гости, поканени в телевизията да му искат обяснение. Какво направи бе брат? Изглеждаше, че направи всичко това заради майка …

Блиц Новини
Ергенът Алек Младенов: Съвестта ми е чиста

Кадри БТВ Голяма изненада поднесе Алек Младенов с решението си да не избере нито една от двете претендентки за сърцето му. Зрителите са шокирани, но най-вече дамите, които най-малко са очаквали този развой на събитията. Алек се сбогува с двете дами с емоционално видео, в което поотделно благодари и на …

Hell's kitchen
Камелия щастлива, Чоткин спечели Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Лъчезар Чоткин е името на големият победител в сезон 6 на „Хелс Китчън“. Той успя да се пребори със Станислав Димитров и спечели голямата награда от 100 000 лева. Шеф Виктор Ангелов се обърна към двамата в присъствието на неговите су-шефове, родителите и близките на финалистите и …

error: Content is protected !!