fbpx
Блиц Новини

кадри Фейсбук/Ева Кикерезова, Инстаграм/Натали Трифонова: 37-годишната Ева Кикерезова заби Натали Трифонова със снимки от плажа в Гърция

Лятото започна и с това социалните мрежи взеха да се пълнят вече със снимки от плажа.

На най-голям интерес се радват кадрите на известните български красавици, познати от екрана.

Конкуренцията – както всяко лято, е особено сериозна между хубавите лица на времето в телевизиите.

Може да се каже, че в началото на сезона синоптичката на БНТ Ева Кикерезова излезе с едни гърди пред колежките си.

Включително и звездата на БТВ Натали Трифонова.

Ева пусна снимки на себе си и децата да ядат сладолед на плажа. Феновете ѝ веднага се прехласнаха и започнаха да я хвалят:

„Най-красивото бижу на плажа в момента 100% съм сигурен“.

„И аз бих се разтопил така от толкова хубост“.

Кикерезова явно не е променила отрицателното си отношение към българските курорти и почива в Гърция.

Припомняме, че миналата година стана истински скандал с неин коментар в социалните мрежа, че у нас не си заслужава да се ходи на море.

„Морето е мръсно, за въздуха да не говорим, цените са много по-високи от Гърция и Турция, за обслужването даже няма да отварям дума“, това написа преди около година синоптичката на БНТ.

Думите ѝ доста сериозно разделиха хората – едни я хвалеха за честността.

Други пък коментираха, че не е достойно да се обижда туризма ни. А дори и да има проблеми, те не трябва да се навират в лицето непрестанно.

Ева Кикерезова едва ли ще се повлияе от хорските мнения, още повече, че взема решения не само за себе си, а за цялото семейство.

Феновете със сигурност ще дебнат за още нейни плажни снимки, които сигурно ще са поне на нивото на кадрите от предни лета.

А като споменахме Натали Триефонова, тя всъщност се пусна по бански още през април.

Тя обаче се беше снимала на топъл басейн с минерална вода, така че това не се брои за плажна снимка.

Блиц Новини
Разкошен дом показа Таня Боева в Черешката на тортата

Кадри Нова ТВ Новият сезон на готварското шоу „Черешката на тортата“ стартира с поп фолк изпълнителката, ослепителната Таня Боева. Шеф Манчев смени Виктор Ангелов на екран и сега ще гледаме как неговите избранници се справят в кухнята, а също и като домакини. Боева посрещна своите гости в уютния си дом …

Блиц Новини
Едва 3000 души получиха еднократна помощ

Малко е известно сред българското население, че съпругът, съпругата или децата на починал осигурен имат право на еднократна помощ, отпускана от държавата. „Право на еднократна помощ при смърт на осигуреното лице, съгласно Кодекса за социално осигуряване (КСО), имат неговите: съпруг (съпруга); деца; родители. Децата на починалото лице имат право на …

БТВ
С два часа забава стартира „Кой да знае?“

Кадри БТВ Стартира новият сезон на „Кой да знае?“ и отново залепи зрителите, които искат да се забавляват пред екраните. Актьорите Сашо Кадиев, Милица Гладнишка и Христо Пъдев бяха на ниво и изпълниха отлично задачата си. Присъствието на Ники Кънчев в отбор Пъдев ги издигна на високо ниво, но дамите …

error: Content is protected !!