fbpx
БГ звезди

кадри bTV и instagram.com/fragmeant: Елена е жестоко наранена от Евгени, взе крайно решение

Елена изглежда силна, но от думите й си личи, че е наранена от Евгени или по-скоро от факта, че не спечели играта.

Изглежда дори е взела някакво крайно решение да остане сама.

Елена Сергова, която загуби битката за сърцето на Евгени в “Ергенът”, но спечели хиляди фенове, които се радваха и плакаха с нея, направи запомнящо се гостуване в преднването на Диана Любенова по bTV.

От самото начало то беше по-необичайно, най-малко защото водещата я посрещна с истинското ѝ име – Елена-Антоанета.

Любенова попита дали заради двойното име, гостенката ѝ има някакво разделение на личността ѝЕлена призна, че близките ѝ знаят от собствен опит, че не е добре да се показва другото ѝ лице – Антоанета.

Тя е отмъстителна и по-лошата като цяло, каза инфлуенсърката.

Вълната на одобрение и любов е много силна и ме залива, затова не мога кажа, че хейта ми влияе”, сподели Елена.

Тя каза също, че след като е гледала епизодите на “Ергенът” е видяла свои грешки, на най-вероятно, ако имаше втори шанс, би постъпила по същия начин.

Според нея атмосферата в имението е била токсична и напрегната, затова тя чела всяка сутрин Сенека и станала стоик.

Все пак на моменти е била твърде агресивна, призна Елена.

“Да не забравяме, че “Ергенът” е все пак игра”, припомни тя и обясни, че в реалния живот също се бори за любовта, но може би не толкова конкурентно.

“Не ме е страх да ми разбият сърцето”, каза още Елена.

Тя призна също, че понякога се проявява като твърде силна жена и вероятно това е разколебало Евгени.

“Може би го уплаших. Ако уплаша още 20, това ще е много добра цедка, защото накрая ще остане този, който трябва да е”, каза още финалистката в “Ергенът”.

Така стана ясно, че още не е срещнала мъжа, който търси.

Елена призна също, че е силно увлечена в момента по картите таро.

Любимата ѝкарта е Кралица мечове.

“Тя седи на трона силна, но е сама”, коментира тя с очевидно съжаление.

Още по-интересен пост написа Елена преди дни в Инстаграм:

„Когато изненадах майка ми за рождения й ден в Рим, нямах никакво намерение да направя и една снимка на клишираните забележителности.

Беше мило да чуя възторгнатото „Oh My God“ на група американци около Колизеума, които предполагам за първи път се сблъскаха с историята в такъв мащаб (и поп културата, дали Колизеум щеше да е толкова известна атракция, ако не съществуваше „Гладиаторът“).

И ето как на път за летището, няколко спирки преди Чампино, виждам Cinecitta. „Слизаме тук“, казвам на Мишел и тя е учудена какво пък толкова ще правим в предградието.

А аз си мисля за думите на Анита Екберг в La Dolce Vita:„“Stay free, available, like me. Never get married. Never choose. Even in love, it’s better to be chosen.”

Този урок вече го научих.“

Дали това означава, че Елена е решила да не се омъжва никога?

Блиц Новини
Алек Младенов: Не ме интересуват мненията на хората

Кадри БТВ От както стана ясно решението на Алек Младенов да не избере нито една от двете дами го разкостиха откъде ли не. От социалните мрежи го заливат коментари, както и гости, поканени в телевизията да му искат обяснение. Какво направи бе брат? Изглеждаше, че направи всичко това заради майка …

Блиц Новини
Ергенът Алек Младенов: Съвестта ми е чиста

Кадри БТВ Голяма изненада поднесе Алек Младенов с решението си да не избере нито една от двете претендентки за сърцето му. Зрителите са шокирани, но най-вече дамите, които най-малко са очаквали този развой на събитията. Алек се сбогува с двете дами с емоционално видео, в което поотделно благодари и на …

Hell's kitchen
Камелия щастлива, Чоткин спечели Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Лъчезар Чоткин е името на големият победител в сезон 6 на „Хелс Китчън“. Той успя да се пребори със Станислав Димитров и спечели голямата награда от 100 000 лева. Шеф Виктор Ангелов се обърна към двамата в присъствието на неговите су-шефове, родителите и близките на финалистите и …

error: Content is protected !!