fbpx
БГ звезди

кадри Нова телевизия, YouTube/BBC Comedy Greats: Евгени Минчев се подигра на Гала по Нова, тя не издържа и му го върна

Най-пъстрата птица на светското общество в България Евгени Минчев гостува на Гала в „На кафе“ за да разкаже за песните, стиховете и диетата си, както и за всички събития за 60-ия му рожден ден, който беше само преди дни.

Той разкри доста подробности около лъскавото тържество в Лондон, като не прояви никаква фалшива скромност.

Т.нар. лорд обаче реши, че точно при Гала ще е твърде скучно само да се хвали, без да пусне някоя отровна шега за водещата, с която се познават твърде отдавна.

„Да не би фризьорът ти да е в отпуска?“, попита иронично Минчев.

Гала остана в първия момент като попарена от забележката за прическата ѝ, която тя явно харесва.

Докато гостът ѝобясняваше, че няма да е той, ако не каже нещо такова, водещата набързо събра достатъчно отрова, за да му отговори подобаващо.

„А ти намери ли кой да поддържа това в Лондон?“, попита Гала на свой ред, сочейки причудливата прическа на лорда.

Преди той да отговори, тя го довърши с коментар: „Добре, че е тупе, не се изисква много“.

И Минчев, и Гала са достатъчно време в шоубизнеса, за да са свикнали с подобни отровни реплики, и по-скоро им беше забавно да се заяждат в ефир.

Покрай това обаче Минчев успя да покаже няколко снимки със знаменитости, които със сигурност са интересни и на българската аудитория. Една от тях еротичната звезда Чичолина.

Друго впечатляващо присъствие на тържеството е актрисата Вики Мишел, най-добре позната като Ивет от легендарния комедиен сериал „Ало, ало“.

Евгени Минчев подчерта, че всички гости на годишнината му са присъствали като негови приятели.

Той се погрижил само за пътуването и настаняването им и не се е налагало да плаща хонорар за присъствието им, което е нещо обичайно за звезди от този ранг.

Паркетният лъв обясни и какво точно значи „приятел“ в този контекст.


„Приятел значи да му имам телефона и като звънна, човекът от другата страна знае кой му се обажда“, обясни Евгени Минчев.

Той добави, че Чичолина спокойно може да поиска 20-30 хил. евро за да се появи на такова събитие, но не го е направила.

На изпроводяк Гала реши да пусне още една отровна закачка с лорда.

След като официално му благодари за гостуването, вече извън интервюто, водещата поиска да му види отблизо шала.

„Е, можеше и от истинска коприна да си купиш…“, просъска иронично звездата на Нова телевизия.

Блиц Новини
Кой да знае? отново стартира

Кадри БТВ Следващата седмица приключват всички риалити формати, които гледахме всяка вечер вече три месеца. Ще научим кои са победители в Хелс китчън, дамата на сърцето на Алек в „Ергенът“ и най-добрият имитатор от „Като две капки вода“. Затова и от БТВ съобщиха, че връщат на екран едно забавно предаване, …

Блиц Новини
Само блондинки на финала на „Ергенът“

Кадри БТВ Ясни са и финалистките в романтичното риалити „Ергенът“. Останаха три дами – Надежда, Йоана и Магдалена да се борят за победата. Неочаквано за зрителите бе това, че отпадна Валерия. Тя бе сред фаворитките на Алек доста дълго време. Трябваше да оправя първо миналото си, преди да мисля за …

Hell's kitchen
Лъчезарната Изи и Сарамандов напуснаха на крачка от финала

Кадри Нова ТВ Трима останаха да се борят за голямата награда от 100 000 лева в „Хелс китчън“. Шеф Виктор Ангелов посочи вратата на последния участник преди финала Сарамандов. При черните куртки стана изключително интересно, тъй като там има два лагера – Лъчезар Чоткин е заедно с Димитър Красенов, а …

error: Content is protected !!