fbpx
Блиц Новини

кадри Нова телевизия: Гала изчезна внезапно, съсипаха всичко след нея

Къде е Гала? Този въпрос все по-настойчиво задават нейните фенове, след като тя изчезна от екрана на Нова телевизия. Без никакво обяснение тя не се появи в студиото на „На кафе“ в четвъртък сутрин.

Така „добро утро“ на зрителите каза не звездната водеща, а първата по старшинство панелистка в предаването Кристина Патрашкова.

Журналистката и колегите ѝ не дадоха никакво конкретни обяснения за отсъствието на Гала.

Патрашкова каза само, че нещо подобно се е случвало в историята на „На кафе“ само няколко пъти, които могат да се изброят на пръстите на едната ръка.

В почти уникалната ситуация тя, Дарко, Ромина, Жоро и Юли се опитаха да забавляват зрителите, кой колкото може.

По веселия тон на панелистите и останалите хора в екипа се разбра, че каквото и да се е случило със звездата на Нова телевизия, то вероятно не е чак толкова сериозно.

В края на предаването готвачите шеф Светлана Илиева и победителят в „Хелс Китчън“ Станислав специално поздравиха от екрана Гала и пожелаха да се връща по-бързо.

Много вероятно е водещата да е пропуснала предаването заради физическа травма.

Гала се оплака преди време в ефир, че се е претоварила физически.

Много вероятно водещата да се е сецнала или разтегнала, което вероятно изисква и медицинска намеса.

Каквато и да е причината водещата да отсъства, едно се разбра със сигурност – без Гала предиобедния блок на Нова телевизия не става за нищо.

Каквито и опити да правиха да бъдат интересни панелистите, те все удряха на камък.

Най-много от това пострада имиджа на Ромина Тасевска, която се впусна да обяснява разни странни теории за мъжката красота.

Бившата мис България заяви, че мъжете трябва да мяукат като упражнение за да получат „погледа на ловеца“, който бил много привлекателен за жените.

После Роми добави, че освен това мъжете могат да си блъскат лицето в нещо твърдо, че да получат по-изразителни черти.

Писателят Жоро Блажев, който минава за един от най-интелигентните в екипа, не издържа и буквално се подигра на колежката си.

Той изрично обърна внимание, че Гала може и да я няма, но това не е повод да се съсипва реномето на предаване с над 20 годишна история.

Което всъщност е доста относително за предаването като „На Кафе“.

Достатъчно е да припомним, че именно Гала събираше преди време в ефир съмнителни лечители, които да учат зрителите на уринотерапия и даваше меко казано противоречиви съвети на хората за живота и здравето им.

Блиц Новини
Нахвърлиха се срещу Галена от „Един за друг”: Даже Васил Найденов не я трогна

кадри Нова телевизия Мощна вълна на негодувание във Фейсбук заля Галена и Петър от „Един за друг” и най-вече нежната половинка в двойката. Доста зрители пишат крайно критични коментари за нея, някоя я наричат фалшива и интригантка. Почти със сигурност повечето от неприятните коментари са от фенове на отпадналите Дани …

Блиц Новини
Разкриха го! Алек Младенов влязъл в „Ергенът” по принуда

кадри bTV, YouTube/Надкаст Краят на „Ергенът” наближава и почти всичко е ясно. Като например, че главният герой Алек Младенов харесва блондинки, тъй като и трите финалистки са руси. И ако повечето неща около „ергенките” са ясни, около него продължава да витае мистерия. Главният въпрос, който продължава да няма ясен отговор …

Блиц Новини
Нидал и Мадлен Алгафари трогнаха с разказ за любовта и бедността през 90-те

кадри Нова телевизия Известната двойка Нидал и Мадлен Алгафари се върна към началото на отношенията си в специално двойно интервю по bTV. Разказвайки за любовта си, те накараха зрителите да си спомнят каква беше България през 90-те. Психоложката и режисьорът се срещнали на кастинг за екип на легендарното предаване „Ку-ку“. …

error: Content is protected !!