fbpx
Блиц Новини

кадри bTV: Усмирете го: Сашо Кадиев полудя в ефир, ругае, напада хората

Водещият на „Преди обед“ по bTV Александър Кадиев тотално наруши всички писани и неписани правила и на два пъти използва нецензурни думи, като съвсем умишлено обиди българските предприемачи. Той заяви, че в България няма истински бизнес. „Това не са предприемачи, а са г*зове!“, това изруга Кадиев за ужас на всички колеги от предаването.

„Аз съм малко социалист в това отношение“, това заяви синът на Катето Евро.

Кадиев хвърли „бомбата в ефир“ по повод разговор за статистика, която показва, че въпреки инфлацията, 75% от служителите и работниците у нас не са получили увеличение на заплата си в рамките на година.

Сашо буквално побесня в ефир и започна да ругае, въпреки забележката на колежката му Деси Стоянова, че може да си изразява мнението и с по-меки думи.

„Не, късно е за това!“, отвърна изпълнения с бунтовен плам Кадиев.

Той описа до болка познатата картина на българския пазар на труда и на икономическия живот у нас.

Сашо заяви, е срамно, че бизнесмените имат коли за по 200-300 хил. евро, къщи палати, а когато работниците им поискат повишение, им се отвръща, че няма пари за такова и им се показва вратата. Това е унизително, заяви актьорът.

Според него, българските бизнесмени ще са наистина такива, ако сами повишават заплатите на работниците си и си дадат сметка, че тяхното богатство е резултат на труда на тези хора. Музикантът Калин Вельов, който за малко беше и депутат от ГЕРБ, се опита да възрази, че това би имало смисъл, ако българските работници работят повече и имат производителността на европейските.

„Това, че те работят повече, е пълна глупост!“, отряза го светкавично Сашо Кадиев.

„Сега, ти за конкретно нещо ли говориш, или по принцип“, опита се да го върне в реалността Деси Стоянова, но това нямаше голям ефект.

Кадиев даде пример с предприятие, в което колектива – предимно възрастни хора, ги карат да работят четири часа без допълнително заплащане, а ако не са съгласни – напускат.

Според водещия, въпросното предприятие било „полуобщинско“.

Избликът на Сашо Кадиев със сигурност ще му докара наказание от bTV, която пък би трябвало да бъде на свой ред санкционирана от СЕМ.

Почти със сигурност ще има и реакция от страна организациите на предприемачите в България.

На този фон се засилват и подозренията, че Кадиев наистина е взел решение да напусна „Преди обед“ и вече просто не му пука за нищо.

Блиц Новини
Разкриха го! Алек Младенов влязъл в „Ергенът” по принуда

кадри bTV, YouTube/Надкаст Краят на „Ергенът” наближава и почти всичко е ясно. Като например, че главният герой Алек Младенов харесва блондинки, тъй като и трите финалистки са руси. И ако повечето неща около „ергенките” са ясни, около него продължава да витае мистерия. Главният въпрос, който продължава да няма ясен отговор …

Блиц Новини
Нидал и Мадлен Алгафари трогнаха с разказ за любовта и бедността през 90-те

кадри Нова телевизия Известната двойка Нидал и Мадлен Алгафари се върна към началото на отношенията си в специално двойно интервю по bTV. Разказвайки за любовта си, те накараха зрителите да си спомнят каква беше България през 90-те. Психоложката и режисьорът се срещнали на кастинг за екип на легендарното предаване „Ку-ку“. …

БТВ
Млад ортопед прави страхотна игра в „Стани богат“

Кадри: БТВ Силна игра в „Стани богат“ прави ортопед от Пловдивската болница „Свети Георги“. Става дума за д-р Георги Минев от Плевен. Той показа завидни познания по разнообразни теми. След като мина без проблеми през първите пет въпроса, инерцията му продължи и нататък в играта. Шестият бе „Къде живее близо …

error: Content is protected !!