fbpx
Hell's kitchen

Стопкадри Нова Тв: Пълна промяна при Цвети от „Хелс Китчън“

Втората в „Хелс Китчън“ Виолета Стоянова посрещна скъпи гости и се представи на високо ниво.

Тя направи така, че нейните приятели от риалитито за готвене да оценят по подобава трапезата, която им приготви в „Черешката на тортата“.

И, разбира се, уютната вила на майка й, в която ги посрещна в Рила, и която бе определена единодушно от всички като уникално място.

А най-хубавото от тази незабравима вечер беше, че верен помощник на Вили в подготовката на гозбите беше нейната дъщеря Вики.

Малката сладурана помогна на майка си да направи отличната торта и всички други вкусотии.

В крайна сметка  двете се справиха безупречно й поднесоха на познатите от Кухнята на Ада Мацоев, Наталия, Станислав и Цветомира най-страхотната сьомгова пъстърва на барбекю.

На основното ястие обаче не отстъпваха и домашните разядки, и най-вече тези с хумус и яйце.

„Голяма магьосница си, Вили. Да ме накараш да ям хумус, който толкова много мразя“, призна Цвети.

Малко преди това тя остана очарована и от домашната ракия за Уелкъм дринк.

Цвети толкова я хареса, че се зарече повече да не вкуси от любимата й до този момент врачанска.

Единственото, с което тя не се съгласи с домакинята, беше, че не би заживявала на село.

„Бих се установила тук, когато стана на 50-60 години, защото тогава ще искам спокоен живот.

Сега не искам да ми е спокойно в живота.

Искам да си ходя насам, натам по кафета, с приятелки, а не да се забия в село, защото трябва да се развивам“, уточни Цветомира, която наскоро бе абитуриентка.

В разгара на вечерта Вили призна й как се е запознала с мъжа си.

„Бях на стаж в Англия, в ресторант, когато погледите ни се срещнаха, и така вече 7 години сме заедно.

Любовта трябва да се подхранва. С този човек трябва си горе и долу, но по-добре горе“, отговори на въпроса на Наталия Вили.

„Моята баба и дядо имаха 57-годишен брак. Пожелавам на Вили любов безкрай“, не сдържа емоциите си по Нова Тв Наталия.

Накрая Вили получи и справедливо признание за безспорните си умения – пълни 40 точки и заслужена лидерска позиция.

Ето какво стана снощи:

Колкото и да се стара Виктор не успя да се пребори за първото място в „Черешката на тортата“.

Дори и ощетяването на Станислав предната вечер не му помогна, а само си навлече гнева на зрителите, които го съсипаха с коментарите си.

Виктор се представи с типични ястия от турската кухня – мерджемек чорба, чобан салата, предястие чилингир софра, съдържащо няколко вида разядка (хумус, хайдари, червено зеле и моркови) и поднесено с турска ракия.

На масата поднесе типични турски мини питки.

Основното се оказа лаврак с шафранов сос и гарнитура от салта табуле, а десертът – катмер със сладолед и турско кафе. Точно основното отнесе критиките на гостите, както и на шеф Манчев.

Хубавата храна върви с хубава обстановка и хубава маса. Декорът на вечерта напомня Дързост и красота, вехто и ретро. Преди да се сложат на масата, покривките се гладят. Нашите баби са го колосвали заедно със салфетките.

Много добре се представи момчето. Без ничия помощ, направи всичко от сърце. Готви с любов, а и изненадите му бяха много добри. Браво на Виктор!

Критиката не подмина и дамската част от гостите на Виктор.

Грозно впечатление ми направи, „другарката“ с шапката на масата, пълно неуважение. Също така, едвам изтърпявам, вечно мрънкащо и недоволно от нещо.

Във всеки сезон има по една убавица, която си мисли, че силиконът трябва да седи в чиниите, а не в сутиен 🤮

Добре, че не си го причинявам тази седмица, още като видях първата Госпойца 😉 За малкото време в което превключвах чух много мьеканье и равнообразен диалект и видях, че готвачът не си е изрязал ноктите.

Тази вечер очакваме представянето на Цветомира от Враца, чиято звезда изгря в Хелс китчън. Забавната девойка стана любимка на шеф Ангелов и дори взе черна куртка за старанието и представянето си.

Блиц Новини
Разкриха го! Алек Младенов влязъл в „Ергенът” по принуда

кадри bTV, YouTube/Надкаст Краят на „Ергенът” наближава и почти всичко е ясно. Като например, че главният герой Алек Младенов харесва блондинки, тъй като и трите финалистки са руси. И ако повечето неща около „ергенките” са ясни, около него продължава да витае мистерия. Главният въпрос, който продължава да няма ясен отговор …

Блиц Новини
Нидал и Мадлен Алгафари трогнаха с разказ за любовта и бедността през 90-те

кадри Нова телевизия Известната двойка Нидал и Мадлен Алгафари се върна към началото на отношенията си в специално двойно интервю по bTV. Разказвайки за любовта си, те накараха зрителите да си спомнят каква беше България през 90-те. Психоложката и режисьорът се срещнали на кастинг за екип на легендарното предаване „Ку-ку“. …

USA news
Alla Pugacheva is now Israeli

Frame Telegram Israel’s ambassador to Russia, Simon Halperin, said that Alla Pugacheva had successfully integrated into the country. In an interview with TASS, she also added that she considers the most successful singer in the USSR and Russia to be an Israeli citizen, as well as other emigrants from Russia. …

error: Content is protected !!