fbpx
Блиц Новини

кадри: Инстаграм/georgiandinov, sucks2beyoou, Елена Сергова: Картите Таро са хвърлени за Евгени и Валерия: Елена видя бъдещето им

Каквито и слухове да се носят около най-известната българска двойка в момента, при всички случаи е ясно, че Валерия и Евгени от „Ергенът“ здраво са се впрегнали в ангажименти.

Влюбените годеници от романтичното риалити са на гребена на вълната, но това не се отнася само за тях.

Отхвърлената от Евгени претендентка Елена също кове бъдещето си и много зрители – предимно жени, следят с огромен интерес какво върши тя, докато лекува разбитото си сърце.

Едва ли някой ще се изненада, че Елена Сергова излива душата си в дълги философски размисли в социалните мрежи.

Тя се превръща леко и неусетно в истински инфлуенсър сред себеподобните си – жени и момичета с големи изисквания, далеч не в материалната сфера.

И разбира се, такива, които търсят любов, която се различава от общите захаросани представи.

Безспорно, влюбената Елена все още страда по Евгени, но това ѝе дало необходимата настройка да се впусне в дълбините на картите таро.

Древната система да разгадаване на бъдещето и съдбата винаги я е била привличала, сподели в Инстаграм Елена.

Досегът ѝ с картите, които според някои носят знания още от Древния Египет и митичната Атлантида, бил за първи път в Лондон.

Той е свързан и приятел, в когото Елена била влюбена, но изглежда така и без да му сподели чувствата си.

Някои приятелки и фенки на Елена настояват тя да им гледа на таро, но финалистката в „Ергенът“ едва от скоро има своя собствена колода, така че едва ли е експерт.

Все пак коментарите са категорични, че няма начин Елена да не е видяла бъдещето на Евгени и Валерия.

Дано не реши да им прави и магии!

Но пък Елена разкрива и друга своя тайна.

Тя вярва в силата на думите, изречени с вяра и желание.

Затова и винаги говори с особена яснота за важните неща в живота, с надежда, че това ще помогне на съдбата да  донесе това, от което има нужда.

Елена нарича това явление „Invoke“ („призовавам“).

Интересно е, че доскоро това беше именно Евгени, който е сега с Валерия.

Така че Елена може изобщо да не се е отказала и да прави магия, за да ги раздели и да си го върне.

Тя разкрива и какво иска да ѝ се случи като намери най-сетне правилния мъж и започне да създава деца.

„Който ме познава, знае, че имам един отговор на въпроса колко деца искам – „две момчета, за да ме носят на ръце като краличка“.

Манифестирам си го тук с Invoke. Всяко нещо по реда си“, обясни многозначително Елена.

Дали пък по реда си Евгени няма все пак да избере нея някой ден?

Към момента тя показа и че е много търсена като модел на различни марки, които виждат в нея енергията на съвременната интелигентна и отворена към света и мистериите му българка.

Блиц Новини
Крисия призна защо три години кариерата ѝ е била на пауза

кадри Нова телевизия Крисия пусна нова песен след 3 години пауза и се появи по Нова телевизия за да каже къде се е губила толкова дълго. Певицата не даде много ясен отговор, но от думите ѝ се разбра, че просто много е внимавала да не сбърка с изборите, които трябва …

Блиц Новини
Всички сме в грешка! Проф. Мурдаров каза истинското значение на думата „нелицеприятен”

кадри БНТ Думата „нелицеприятен”, която се използва доста често от много хора, изобщо не значи това, което те си мислят. Това изненадващо разкритие направи езиковедът и преводач проф. Владко Мурдаров по БНТ. При поредното си гостуване при Георги Любенов беше категоричен, че тази дума изобщо не е синоним на „грозен”. …

Блиц Новини
Доста момичета в „Ерегенът” си имали гаджета отвън, разкри Екатерина

кадри bTV, YouTube/Надкаст Не само една, а няколко кандидатки за сърцето на Алек трябваше да бъдат изгонени от „Ергенът” служебно. Това разкри отпадналата Екатерина. Тя на практика потвърди, че в имението бързо се е разбрало, че Габриела  и Памела са сестри, преди това да беше разкрито официално от продукцията. Екатерина …

error: Content is protected !!