fbpx
Блиц Новини

кадри bTV: Участничка колабира на въпрос за 10 хиляди лева в Стани богат

Всеки, който седне на Стола на богатството в „Стани богат“, признава, че усещането изобщо не може да се сравни с това да отговаряш на въпросите пред телевизора вкъщи.

Напрежението в студиото и срещу острия поглед на Михаил Билалов може да се смазващо, при това дори за хора, за които да те снимат е професия.

Това се потвърди и от актрисата Весела Бабинова.

Звездата на bTV от сериала „Мен не ме мислете“ се оказа огромен почитател на телевизионната игра и заяви, че да играе „Стани богат“ е нейна детска мечта. Още по-натоварена беше заради това, че не играе за себе си, а за кауза – за финансирането на Българска хранителна банка, която дарява храна на бедни.

Бабинова започна уж спокойно играта, в която ѝ помагаше Наталия от организацията.

За подкрепа пък актрисата беше довела друга родна звезда от екрана, Луиза Григорова-Макариев.

Водещият Мишо Билалов също направи всички възможно да успокои Весела. Тя обаче започна да се притеснява все по-емоционално след всеки преодолян въпрос.

Бабинова почти през цялото време стискаше ръката на съотборничката си. По едно време тя се притесни, че баба ѝ ще я убие заради слаби познания на българската география. Трябваше да ѝ бъде напомнено, че игра е за кауза и благотворително и по-добре да пита публиката, за да стигне до верния отговор.

Големи емоции имаше и около въпрос за полета до Луната, при който за пръв път там стъпва човек. Весела обаче имаше под ръка най-успешния жокер в лицето на неин приятел.

Той каза верния отговор още преди да му бъде зададен въпроса докрай.

Някъде в този момент актрисата взе тотално да губи контрол.

Тя видимо се задъха, пи вода, плиска се, масажира лицето си и какво ли още не, за да не припадне.

„Събрах двете граници“, коментира Весела Бабинова.

От екипа на „Стани богат“ сигурно са се изправили на нокти при думите ѝвероятно са се замислили дали да не викнат линейка.

В крайна сметка Весела успя да се успокои и да овладее.

Нейната игра с помощта на Наталия от Българска хранителна банка се оказа най-успешната в благотворителните издания на предаването.

Актрисата задмина другите свои колеги и успя да събере цели 10 хил. лева за благотворителност.

С много емоции и не без помощта на Михаил Билалов, Весела Бабинова се отказа на  въпрос от историята ни, на който не знаеше отговора, за да развали резултата си до момента.

Блиц Новини
Крисия призна защо три години кариерата ѝ е била на пауза

кадри Нова телевизия Крисия пусна нова песен след 3 години пауза и се появи по Нова телевизия за да каже къде се е губила толкова дълго. Певицата не даде много ясен отговор, но от думите ѝ се разбра, че просто много е внимавала да не сбърка с изборите, които трябва …

Блиц Новини
Всички сме в грешка! Проф. Мурдаров каза истинското значение на думата „нелицеприятен”

кадри БНТ Думата „нелицеприятен”, която се използва доста често от много хора, изобщо не значи това, което те си мислят. Това изненадващо разкритие направи езиковедът и преводач проф. Владко Мурдаров по БНТ. При поредното си гостуване при Георги Любенов беше категоричен, че тази дума изобщо не е синоним на „грозен”. …

Блиц Новини
Доста момичета в „Ерегенът” си имали гаджета отвън, разкри Екатерина

кадри bTV, YouTube/Надкаст Не само една, а няколко кандидатки за сърцето на Алек трябваше да бъдат изгонени от „Ергенът” служебно. Това разкри отпадналата Екатерина. Тя на практика потвърди, че в имението бързо се е разбрало, че Габриела  и Памела са сестри, преди това да беше разкрито официално от продукцията. Екатерина …

error: Content is protected !!