fbpx
Блиц Новини

Кадър ФБ: Бенатова: Проговарям за брат Галев, Божков и Таки, дадоха му знак

Цяла България говори в момента за случая с Ангел Христов, известен като брат Галев.

Той си отиде внезапно на 54 години от този свят в България, въпреки че от години бе обявен за издирване.

Не е ясно как е влязъл в страната съдружникът на Пламен Галев.

Светлина по темата хвърли топ журналистката Миролюба Бенатова.

Ето какво пише тя във Фейсбук:

„Разбрах, че Ангел Христов, по-известен като „брат Галев“, се е върнал инкогнито в България и е бил „покосен от инфаркт“.
Интересно, че преди седмица Уикенд бяха посветили цяла страница с информация къде и как именно Ангел Христов инвестира парите си през фирми на децата му. Имаше и снимки на децата, и подробности. Прочетох материала и си помислих, че някой му дава знак.“, отбелязва тя.

Все пак Бенатова уточнява, че базира твърдението си на интуиция:

„Може и да е обикновена параноя, но явно някой е знаел, че Христов се е прибрал, въпреки червената бюлетина за издирване. А за да си е дошъл от Дубай, сигурно е имал сериозна причина.

Когато през 2007а година братя Галеви посегнаха към политиката, аз отидох в имението им в Ресилово и ги интервюирах.

Припомних и че са известни като „бандата на офицерите“, но получили съдебна „амнистия“ за делата си от 90те.
В линк в коментари оставям един от материалите с тях оттогава.“

Под публикацията се изсипаха коментари:

А знаете ли братя Галеви с кои лица бяха бизнес партньори? Тяхна фирма участвала ли е в обществените поръчки на пътното строителство? От подобна развръзка биха ли има ли интерес лица от бизнеса и политиката?, пита фен на Бенатова.

На по-късен етап имаха с Таки и Божков“, отговаря тя.

Виждам, че бтв прожектира кадрите с галеви и имението в ресилово, които само бтв има, благодарение на мен и оператора Добромир Иванов, по време на разговора с Алексей Петров. Могат да пуснат и откъс от интервютата с Ангел Христов и Пламен Галев, стига бтв да не продължи да се прави, че никога не ме е имало там, пише още Бенатова.

Блиц Новини
Люси Иларионов: Веско Маринов вися на въже заради клип

Кадри ютуб „При ТоТо“ и видеоклип Веселин Маринов Режисьорът Люси Иларионов е пълен с истории покрай снимането на клипове на родни звезди. извади на показ някой пикантни детайли от кухнята на поп фолка. Продуцентът отрязал големите фолк звезди от лекия жанр Eмилия и Ивана, без да му мигне окото. Това …

БТВ
Именикът проф. Георги Рачев с лоша прогноза

Кадри БТВ Вчера бе един от най-големите църковни празници. Християните почетоха името на свети Георги, а също и деня на храбростта. Професор Георги Рачев в типичния си стил разказа за произхода на името си, какво означава и къде се почита. Свети Георги е много интересен светия. Той може би е …

Блиц Новини
Започна наддаването за победител в Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Краят на кулинарното шоу Хелс китчън наближава и започнаха залагания кой от останалите вътре участници ще грабне голямата награда от 100 000 лв. Четирима мъже се спрягат за основни претенденти за финала в шоуто. Това са Лъчезар Чоткин от Дупница, Димитър Красенов, който от 8 години живее …

error: Content is protected !!