fbpx
Блиц Новини

Кадри Нова ТВ: Керана не издържа от загубата и си го върна на Владо

Според зрителите приключи най-добрият сезон на „Като две капки вода“. Насладихме се на много силни и завладяващи изпълнения от всички участници и много смях от Христо Гърбов.

Владо Михайлов стартира силно и не се отпусна нито за момент през целия сезон. Единодушното мнение е, че той е истинския победител, никой не се съмнява в това. Голямата награда лек автомобил си спечели достойно, но оказа се няма шофьорска книжка.

Владо трябва да изкара книжка, издаде го подгласничката му Керана.

Тя направи това, докато го прегръща в знак на почит за победата.

Факт е обаче, че Владо няма да има полза от автомобила, освен ако не го вози някой друг.

За един от последните лайвове закъсахме на магистралата и Керана ме докара, сподели и победителя.

Пред Нова Владо сподели, че е започнал вече шофьорските курсове с инструктор Добри, който търпеливо го изчаквал между ангажиментите.

Странно е актьор да няма книжка. Ще я взема и когато жена ми реши, че съм компетентен да возя децата за мен ще е удоволствие.

Ако съм на Владо на местото ще подаря колата на Керана, а пък тя да го вози от време на време, когато има нужда, предложи един от зрителите решението на проблема.

Браво, заслужена победа на Владо! И тримата финалисти бяха най-добрите, който и от тях да беше спечелил, щеше да е заслужено! Хронологично погледнато обаче Владо имаше най-много добри имитации, така че съвсем логично той да е големият победител! Браво и на Тома и Керана! Наистина силен сезон, да няма кого да оплюеш 🤣

Страхотно предаване! Браво на всички участници! Комплименти и аплодисменти на победителя! Благодаря на Маги за удоволствието!👍

За мен в това шоу няма нагласени работи всички неща които правят са страхотни най вече няма интриги което е страхотно браво ❤️👍

Появиха се обаче и коментари, че Керана е била по-добра:

Нямам нищо против Владо ,но в интерес на истината Керана тази вечер беше най добра.

Някой пусна и коментар уж, че Гала е съобщила победителя около 21 часа.

Това се оказа пълна глупост, но мнозина хора повярваха първосигнално.

„Още в 21 ч и нещо, Гала обяви че Владо е големият победител, а той още не беше дори пред асансьора……“, написа неориентирана читателка.

Оказа се, че в рекламната пауза има анонс от Гала за понеделник, където обявява, че гост ще е големия победител в Капките.

Тя обаче не казва името му изобщо.

Съобщават се е и други гости, сред които е и Вальо Танев, което звучи близко до Владо.

Вероятно това е подвело жената, която тиражира фалшивата новина.

Мнозина се вързаха и почна едно нареждане на Гала.

„Нали уж само гласуването на телевизионните зрители важи???? Как така Гала още преди шоуто знае и обявява големият победител????

Значи тези които изпращат SMS ряпа да ядат ,така ли ????

Защо тогава трябва да се „Гласува“ с смс щом предварително се знае кой е победител????“, пишат обърканите хора на гърба на Гала, която няма никаква вина.

Все пак за мнозина си беше ясно, че Владо е фаворит, тъй като по време на целия сезон нямаше слаба имитация.

 

Блиц Новини
Митко закъса в „Стани богат“ и привика на помощ любимата

Снимка бТВ Димитър Димов продължи по блестящ начин играта си в „Стани богат“ тази вечер, а и неговата любима също имаше заслуга да си тръгне с добра сума. Димов, който се занимава с внедряване на системи за управление на човешки ресурси и обяснения, заключи сумата 2000 лева, а за нея …

Блиц Новини
Иван и Андрей се заядоха яко с „Българската Коледа”: Върхът на лицемерието!

кадри YouTube/Иван и Андрей Неофишъл „Българската Коледа” е връх на лицемерната благотворителност, това заяви продуцентският дует Иван и Андрей в своето предаване „Неофишъл”, което се излъчва в YouTube. Двамата буквално се нахвърлиха с остри коментари срещу най-известната дарителска кампания, но и на другите подобни, в които участват политици. Тезата на …

Блиц Новини
Дете с церебрална парализа получава уютен дом от Бригадата

Кадри БТВ Тази събота  „Бригада Нов дом“ ще направи сложен ремонт, за да подари удобен дом на лъчезарно момиче с церебрална парализа за нейните нужди. Това анонсираха от БТВ за предстоящия епизод на предаването. Герои в новия епизод са отново семейство със сложна съдба. Гергана сама се грижи за 18-годишната …

error: Content is protected !!