fbpx
Блиц Новини

кадри bTV: Дължа много пари, заминавам от България, обяви Валерия от Ергенът

Ако някой дълбоко се е трогнал от романтичния финал на “Ергенът”, може би трябва да помисли пак. Романтичната телевизионна приказка на Евгени и Валерия има и малко по-тъмна страна, която от bTV едва сега започват да разкриват.

Както в предаването на Николаос Цитиридис, така и при Диана Любенова, образцовата екранна двойка направи голямо признание.

След финала на “Ергенът” е трябвало да стоят разделени цели 7 месеца.

Строгото правило на продукцията едва ли е можело да бъде нарушено, защото така Евгени и Валерия са щели да понесат солена глоба.

А както става ясно, младата двойка не може да си позволи да губи пари.

В събота сутрин Валерия призна от телевизионния екран нещо, за което доста зли езици говориха упорито в социалните мрежи.

Оказва се, че слуховете са верни – Валерия наистина дължи доста пари.

По нейни собствени думи, сумите са огромни.


Борчът е натрупан заради това, че след като спечели сърцето на Евгени, защитничката на животните се е развихрила в дейността на своя приют.

Валерия призна, че са приели твърде много кучета и котки, за повечето от които е необходимо и някакво лечение.

Така приютът за животни е натрупал огромните дългове към ветеринарни клиники.


В момента Валерия лично води кампания за дарения, с които да изплати задълженията си.

Явно те не са по силите или пък по вкуса на годеника ѝЕвгени, който иначе се рекламира като успешен концертиращ пианист.


И ако седемте месеца на криене на някого се виждат малко, нека има предвид , че през лятото младата риалити любов изглежда пак ще е от разстояние.

Евгени и Валерия признаха, че им предстоят много сериозни ангажименти за лятото.

Той започва турнета, а тя заминава за чужбина, буквално на другия край на света. Валерия разкри, че отива или в Китай, или в Япония.

Пътуването явно ще има комерсиален характер, защото едва ли тя е в положение просто да обикаля Изтока като турист, на фона на дълговете си и при това сама.

Блиц Новини
Крисия призна защо три години кариерата ѝ е била на пауза

кадри Нова телевизия Крисия пусна нова песен след 3 години пауза и се появи по Нова телевизия за да каже къде се е губила толкова дълго. Певицата не даде много ясен отговор, но от думите ѝ се разбра, че просто много е внимавала да не сбърка с изборите, които трябва …

Блиц Новини
Всички сме в грешка! Проф. Мурдаров каза истинското значение на думата „нелицеприятен”

кадри БНТ Думата „нелицеприятен”, която се използва доста често от много хора, изобщо не значи това, което те си мислят. Това изненадващо разкритие направи езиковедът и преводач проф. Владко Мурдаров по БНТ. При поредното си гостуване при Георги Любенов беше категоричен, че тази дума изобщо не е синоним на „грозен”. …

Блиц Новини
Доста момичета в „Ерегенът” си имали гаджета отвън, разкри Екатерина

кадри bTV, YouTube/Надкаст Не само една, а няколко кандидатки за сърцето на Алек трябваше да бъдат изгонени от „Ергенът” служебно. Това разкри отпадналата Екатерина. Тя на практика потвърди, че в имението бързо се е разбрало, че Габриела  и Памела са сестри, преди това да беше разкрито официално от продукцията. Екатерина …

error: Content is protected !!