fbpx
Блиц Новини

Кадри БТВ: Не, Евгени, Валерия не е истинската жена за теб, майка ти е права

Истинската жена за Евгени не е Валерия.

Това е най-масовият коментар в мрежата след победата й за сърцето му.

Най-романтичното риалити в родния ефир „Ергенът“ приключи с победа за Валерия. Тя успя да се пребори своите конкурентки и да спечели сърцето на Евгени.

Най-ожесточена бе битката между нея и Елена, която отпадна с много горчивина и разочарование.

И двете се бориха докрай, дали заради любовта на пианиста или пък за собственото си его и стремеж към победа на всяка цена, те си знаят.

И при двете прозираше на моменти, ако не и през цялото време, че използват Евгени по-скоро да си натрият носовете една на друга и да надделеят в състезанието.

Много зрители останаха крайно разочаровани от избора му на жена, с която да бъде до края на дните си.

Обичам мъже, които избират със сърце и мама няма думата…важи и за нас жените!

В крайна сметка те ще си живеят заедно, а такъв тип майки било то свекърви или тъщи накрая губят децата си или им провалят живота…

Изключително грозно поведение без причина за добър ден от маминка, която си е лика прилика с Ленчето.

Бих добавила човек, който не обича животните не е добър и се убедих отново при репликата с децата вкъщи да идват, но куче с тях не…

Бащата уникален човек… горкият.

А Евгени не е моят тип мъж, но ми се издигна в очите и относно имената и вегетарианството. ( въпреки, че не съм аз вегетарианка)

Мисля, че ясно и е показал, че в живота прави каквото си иска и решенията за него си взима той! А тя с това поведение ще си ходи на почивка да трови живота на другата си снаха… тук номера с това селско поведение няма да мине. Държанието ѝ бе под всякаква критика и дано сега като се види отстрани и стане неудобно.

Колкото и да са режисирани такива предавания на Евгени му личеше, че другите не го вълнуват и не можа да го прикрие играейки роля. Все пак не всеки е роден артист

За пореден път се доказа, че злобата, завистта и лошото у хората надделява над добротата, възпитанието и интелигентността..

За жалост през 21 век ценностите у хората са изчезнали. Хора като Елена са рядкост в днешно време!

Направо съм бясна, място не мога да си намеря, честно… готов за семейство и деца се хвана с тая … просто нямам думиииии..

Яд ме е, яд ме е за Елена, че момичето е толкова интелигентно и земно и го обича със сигурност повече.

Валерия също си има своите фенове, но някак плахо се прокрадват между коментарите срещу нея и най-вече избора на Евгени.

Валерия е бижу с голямо сърце! Светът има нужда от такива хора, които могат да загърбят собствения си комфорт и да се грижат за беззащитните!

Искрени, а не двулични и пълзящи към целта си като  Ленчето!

Пред любовта на колене, тя винаги е красива!

Дали и днес двамата са двойка не знаем със сигурност.

Елена се закани, че дори да не спечели в предаването, няма да се откаже от Евгени и ще се бори за него.

Блиц Новини
Иван и Андрей се заядоха яко с „Българската Коледа”: Върхът на лицемерието!

кадри YouTube/Иван и Андрей Неофишъл „Българската Коледа” е връх на лицемерната благотворителност, това заяви продуцентският дует Иван и Андрей в своето предаване „Неофишъл”, което се излъчва в YouTube. Двамата буквално се нахвърлиха с остри коментари срещу най-известната дарителска кампания, но и на другите подобни, в които участват политици. Тезата на …

Блиц Новини
Дете с церебрална парализа получава уютен дом от Бригадата

Кадри БТВ Тази събота  „Бригада Нов дом“ ще направи сложен ремонт, за да подари удобен дом на лъчезарно момиче с церебрална парализа за нейните нужди. Това анонсираха от БТВ за предстоящия епизод на предаването. Герои в новия епизод са отново семейство със сложна съдба. Гергана сама се грижи за 18-годишната …

Блиц Новини
Фенките на „Ергенът” плачат: Алек, защото изгони най-свястната?

кадри bTV Зрителите са дълбоко разочаровани от развитието на ситуацията в „Ергенът”. След като Екатерина беше изненадващо изгонена от имението, в социалните мрежи заваляха коментари, които почти без изключение са отрицателни. Феновете на предаването са разочаровани и озадачени: „Ужас! Това беше една от дамите, които бях най-скромни, възпитани, тактични, красиви …

error: Content is protected !!