fbpx
Блиц Новини

кадри: Инстаглам/Ермина Боянова, bTV: Не е случайна: Истина се оказа информацията за бащата на Ермина от „Сървайвър“

Има много спекулации кой за какво участва в този сезон на „Сървайвър“.

Зрители, а и доста участници, са на мнение, че това е възможност за рестарт на поне няколко кариери, особено за хора, които имат нужда от медийно внимание.

За други пък е просто крачка към слава, която може би никога не са имали.

Така или иначе, както с всяко риалити, „Сървайвър“ може да превърне много хора в звезди.

Всичко зависи от това как ще играят и какво впечатление ще оставят у хората.

Но при всички случаи, най-много ще се помни кой е победителят.

С наближаването на края на предаването, една от участничките изпъкна доста, но може би не в най-добрата светлина – Ермина.

След като тя и близкия ѝ приятел в предаването (а може би и повече) Цецо разбиха най-успешната коалиция, става все по-ясно, че колкото и Едис да си пише заслуги, големият стратег на „сините“ е била точно къдравата студентка.

Дали  пък точно тази комбинативност и таланта да дърпа конците на околните не е това, което иска да покаже Ермина. Това са важни качества за един политик, а има доста основания да смятаме, че това може да е нейната бъдеща кариера.

Не е тайна, че Ермина Боянова е дъщеря не на друг, а на един от крайните български националисти, Боян Расате.

В социалните мрежи тя се представя като модерно и разкрепостено момиче, но не липсват и кадри, които я показват в по-различна светлина – с камуфлажни униформи и като част от инициативи и прояви на бащината си партия „Български национален съюз – Нова демокрация“. Справедливо е да отбележим, че те не са свързани с агресия, става въпрос за участие в туристическия поход по стъпките на Ботевата чета, събиране на помощи за бедни българи и други подобни събития.

Дали Ермина споделя крайните възгледи на баща си можем само да гадаем.

Дано не е, защото евентуалната й победа би била подложена на сериозни критики.

Това залага „бомба“ в имиджа на БТВ.

Но пък дейността и като млад активист на БНС-НД може да се проследи в социалните мрежи.

Един от многото купонджийски кадри на Ермина в Инстаграм пък може да се направи друга, макар и непряка връзка с не кой да е, а с президента Радев.

На него се вижда дъщерята на Боян Расате да се забавлява с Дарина Радева, дъщерята на президента Румен Радев.

Блиц Новини
Алек Младенов: Не ме интересуват мненията на хората

Кадри БТВ От както стана ясно решението на Алек Младенов да не избере нито една от двете дами го разкостиха откъде ли не. От социалните мрежи го заливат коментари, както и гости, поканени в телевизията да му искат обяснение. Какво направи бе брат? Изглеждаше, че направи всичко това заради майка …

Блиц Новини
Ергенът Алек Младенов: Съвестта ми е чиста

Кадри БТВ Голяма изненада поднесе Алек Младенов с решението си да не избере нито една от двете претендентки за сърцето му. Зрителите са шокирани, но най-вече дамите, които най-малко са очаквали този развой на събитията. Алек се сбогува с двете дами с емоционално видео, в което поотделно благодари и на …

Hell's kitchen
Камелия щастлива, Чоткин спечели Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Лъчезар Чоткин е името на големият победител в сезон 6 на „Хелс Китчън“. Той успя да се пребори със Станислав Димитров и спечели голямата награда от 100 000 лева. Шеф Виктор Ангелов се обърна към двамата в присъствието на неговите су-шефове, родителите и близките на финалистите и …

error: Content is protected !!