fbpx
Hell's kitchen

кадри Нова телевизия: Изгоненият от шеф Ангелов Васко и си го върна: Удари го по най-слабото място.

А то е сравнението с шеф Токев.

Васил изпадна от последната финална шестица в „Хелс Китчън“ и веднага на следващата сутрин се озова при Гала.

Той каза това, което не можа да се чуе от крясъците на шеф Ангелов  в предаването.

Той призна, че да получи черна куртка и да стигне толкова напред във формата го е направило щастлив.

Заради това, към края се е отпуснал, от една страна, защото е усетил, че се представя добре.

А от друга – защото е осъзнал, че не може да се справи със силната професионална конкуренция.

Васил не е готвач, а ресторантьор. Той обаче е амбициозен и обича конкуренцията.

Затова преди да влезе в Хелс Китчън, решил да посети професионален „треньор“, за да го подготви. Така той се озовал в кухнята на шеф Андре Токев. Той пък го приел радушно за чирак.

Подготовката с екипа на шеф Токев била страшно полезна за Васил.

Атмосферата в тази кухня нямала нищо общо с „ада“ на шеф Ангелов.

„Там не се викаше, не се крещеше, нямаше никакви такива неща“, изтъкна Васил.

В зрителите не остана и съмнение, че ресторантьорът предпочита работата със шеф Токев.

Отпадналият от надпреварата разказа, че не е бил много готов за социалната игра в риалити шоуто, за изолацията и за това да прекарваш цялото време с хора, с които хем трябва да работиш в екип, хем са ти люта конкуренция.

Васил призна, че негови близки са се притеснили от някои негови твърде остри реакции, но подчерта, че който не е бил Хелс Китчън, не знае какво е напрежението там.

„Много пъти съм чувал: „Мечтая да имам собствен ресторант“. Това е лесно – въпросът е ресторантът да просперира и да радва клиентите. Защото това, което правим, е малко или много изкуство“, заяви Васил пред Гала.

Той направил първото си заведение в Китен на 22 години, като взел голям кредит, просто защото не харесвал шефът му да му крещи. Успял да изплува от това изпитание доста трудно, призна Васил. Сега обаче бизнесът му върви успешно, призна той и обяви, че само да мине абитуриентския бал на Цвети от Хелс Китчън, на който е обещал да отиде, ще замине за морето и ще отвори ресторанта за новия сезон.

Блиц Новини
Призив за свалянето на Сашо Кадиев от екран

Кадри БТВ Заформя се кампания за отстраняването на Сашо Кадиев като капитан в „Аз обичам България“. Доста възмутени коментари се изсипват всеки път след предаването по негов адрес в социалните мрежи. Поведението на актьора дразни хората, които дори се заканват заради него да се откажат да гледат иначе прекрасното предаване. …

Нова тв
„Мъжките“ майки скочиха на Петя от „Един за друг“

Кадри Нова ТВ Романтичното риалити „Един за друг“ е вече към края си и двойките водят ожесточена борба за оцеляване. Дамите все по-смело се впускат в изпитанията за да се задържат на върха на класацията. Финалната индивидуална игра за жените изискваше бърза мисъл, добри математически умения и стабилен вестибуларен апарат. …

Блиц Новини
Бригадата направи едно дете щастливо

Кадри БТВ „Бригада нов дом“ отново донесе много радост в сърцата на измъчено от болест и проблеми семейство. Момчетата се постараха да дадат един уютен и удобен дом на три поколения дами, които заживяха под един покрив. Девет години Вики и нейната майка Гергана живеят в една стая и се …

error: Content is protected !!