fbpx
Блиц Новини

кадри bTV: Потвърждавам, взех рушвет от участник в Стани богат, обяви Билалов

Неочаквана ситуация се получи в “Стани богат” след като участничка донесе специален подарък за водещия Михаил Билалов. Да получава дарове от играчите не е честа практика в предаването, затова той първо не разбра какво да прави. Явно обаче правилникът не забранява подаръците и в крайна сметка той го прие.

Това, което поднесе на Билалов счетоводителката Росица Кръстева, беше бутилка вино, но ръчно украсена от нея така, че да прилича на пиратско съкровище, извадено от дъното на морето. Водещият наистина хареса сувенира и обяви:

“Приемам този елегантен рушвет!”

Ако обаче участничката е разчитала, че бутилката ще разнежи екипа на “Стани богат”и ще получи по-лесни въпроси, жестоко се беше излъгала. След обичайните начални въпроси, които не я затрудниха, Кръстева се изправи пред доста сложни загадки, дори по-сложни от тези, които се падат на другите играчи.

Това накара участничката да се довери на жокерите, които използва твърде успешно. Най-доброто попадение беше дадено от нейна приятелка, която за секунди даде верният отговор на въпрос за Африка.

“Абе как ги знаят тези неща?”,

попита иронично Билалов, който веднага разбра, че отговорът е постигнат с помощта на Гугъл. Участничката обаче го увери, че приятелката ѝ много пътува и може да знае съответния факт.

В крайна сметка счетоводителката си тръгна с 5000 лева, като не можа да се справи с въпрос, на който никой не може да намери отговора с логика.

Кръстева се опита да намери логиката с приликата в звученето на името на религията с името на Артър Конан-Дойл, но това не беше вярно. Така тя си тръгна малко разочарована, за разлика от Билалов, който наистина хареса “рушвета”, който получи.

БТВ
Журналист обра овациите в „Стани богат“

Кадри: БТВ На много силна игра станаха свидетели почитателите на „Стани богат“ тази вечер. Срещу Ники Кънчев седна Милко Стоянов, който бе представен като пионер на музикалната журналистика и преводач, който днес се вихри в рекламния бизнес. След като мина без проблеми през първите пет въпроса, инерцията му продължи и …

Блиц Новини
Чакърдъкова за борбата за живот: Колко време имам?

Кадри ютуб и снимки ФБ профил Фолклорната певица Николина Чакърдъкова е може би една от най-обичаните и популярни наши певици. Винаги усмихната и лъчезарна зарежда публиката с присъствието и гласа си. Едва ли някой би предположил като я гледа така, че тя е преживяла доста сложни моменти. Николина Чакърдъкова в …

БТВ
Блага и Яни от Бригада нов дом отиват на море това лято

Снимки ФБ, кадри БТВ Спомняте си малкото семейство на Блага и Яни, чиито дом бе преобразен от „Бригада нов дом“. Освен ремонт, за дамата страдаща от коварното заболяване множествена склероза бе осигурен и курс по роботизирана рехабилитация, от която жената чувства подобрение. Но грижите за двете дами не приключват с …

error: Content is protected !!