fbpx
Блиц Новини

кадри bTV: Завъртяха голяма интрига: Триъгълникът Татяна, Светльо и Благо взривява Сървайвър

Зрителите все повече виждат, че в Сървайвър има много схеми. Самото естество на играта ги създава и ги позволява.

„Кой с кого е в комбина?“, мъчи играчите и гледащите предаването.

Най-любопитната машинация обаче взе да излиза не само в ефира на телевизията, а и в реалния живот.

След снощната игра някои заподозряха, че има сериозна уговорка в реалния живот между Благо Джизъса, Татяна и Светльо – братът на Коцето.

Това, разбира се, звучи като конспирация, но кой знае.

В публичното пространство се завъртяха предположения, че в миналото Татяна дори е имала връзка с Благой. Това не би учудило никой.

В предаването тя дори му переше гащите.

По-интересно е обаче е интригата със Светльо – братът на Коцето.

Според коментари в мрежата Татяна е искала да го запази за сметка на Дани.

„Все пак Светльо е брат на Коцето. Повече участия в заведението на Константин!“, гласи един от най-налудните коментари, но пък кой знае…

Много емоции се изляха в “Сървайвър” покрай разпадането на най-силната коалиция в този сезон.

Т.нар. младежка коалиция на Ермина, Цецо, Едис и Геновева драматично се разцепи, а петият член от петорката – Павел, направо отпадна от играта.

Имаше много сълзи и тежки взаимни обвинения между бившите съюзници.

Драмата обаче стигна връхната си точка, когато на тръгване от играта Павката разкри, че 14 месеца по-рано е бил в център за лечение на зависимости. Той не сподели към какво точно е бил пристрастен, но се обърна към всички, които се борят със слабостите и пороците си с послание да не се отказват и да следват неговия пример.

Павел каза също, че за него коалицията на младите “войни” е изпълнила мисията си. “Ние сме красиви млади хора, борихме се срещу масовката”, заяви емоционално той, преди да се присъедини към журито, което ще определи победителя в “Сървайвър”.

На този фон обаче сякаш никой не забеляза, че Павел стана третия играч, който се отказва в битка срещу Благой Георгиев, при това когато има реален шанс за победа и оставане в играта.

Припомняме, че първи това направи ММА боеца Георги.

След това Иван „Малката булка“ буквално саботира собствената си игра и то толкова очевидно, че Геновева и други участници скочиха срещу симулацията му.

По време на последната елиминационна битка, Мария блесна със своята сръчност и комбинативност и първа се спаси. Така останаха Павел и Благо да се борят със сложния за тях пъзел и – о, изненада!

Павката буквално вдигна ръце и остави Джизъса на спокойствие да го победи.

Случката е поредното доказателство, че каквото и да става този сезон в “Сървайвър”, накрая печели Благой.

Джизъса остава на Острова на отшелника, което е още едно предимство, защото не му се налага да участва в други битки. Очакваме да видим кой ще е следващият играч, който ще се изправи срещу него и дали и той ще се предаде.

Друг интересен момент от предаването беше победата на Татяна в състезанието за личен имунитет.

Това вдигна до небето самочувствието на певицата, която се почувства съвсем истински сървайвър, а не просто самопровъзгласила се топ домакиня. „Днес от две игри – за имунитет и за награда, и двете са мои. Чувствам се горда и щастлива…“, заяви тя.

Зрителите обаче никак не се зарадваха на победите ѝ, особено след като това накара Танчето да се мес и в това кой да бъде изгонен:

Блиц Новини
Фенките на „Ергенът” плачат: Алек, защото изгони най-свястната?

кадри bTV Зрителите са дълбоко разочаровани от развитието на ситуацията в „Ергенът”. След като Екатерина беше изненадващо изгонена от имението, в социалните мрежи заваляха коментари, които почти без изключение са отрицателни. Феновете на предаването са разочаровани и озадачени: „Ужас! Това беше една от дамите, които бях най-скромни, възпитани, тактични, красиви …

Hell's kitchen
„Професионалистката“ Никол се подиграва на влюбения Чоткин

Кадри Нова ТВ Срещата организирана от продукцията на Хелс китчън бе доста изненадваща за Чоткин, но и породи много въпроси сред зрителите. Доста се съмняват, че всичко това е нагласено предварително и е театър, най-малкото заради това, че няма как да знаят изхода от състезанието с чиниите, и че точно …

Блиц Новини
И Чоткин се сдоби с жена от Хелс китчън

Един от претендентите за голямата награда от 100 000 лв в Хелс китчън Чоткин бе приятно изненадан от шеф Ангелов с подарък среща с близки хора.   В състезанието наградата между участниците беше среща с някой, с когото много искат да се видят. Именно той победи конкуренцията с рибай, който …

error: Content is protected !!