fbpx

Истината за Наум и Евгени падна: Шопов сам се издаде с две думи в Ергенът

Блиц Новини

Кадри БТВ: Истината за Наум и Евгени падна: Шопов сам се издаде с две думи

Взима ли изобщо сам решения Евгени какво да прави с момичетата в Ергенът?

В това се съмняват много зрители.

Мнозина смятат, че той е просто кукла на конци, а друг му дирижира поведението.

Наближава финалът на най-романтичното риалити „Ергенът“ и е време Евгени да се ориентира към дамата на сърцето си. Досега участничките демонстрираха близост, желание да бъдат с него и някои дори го виждат до себе си в бъдеще. Но въпросът му към тях дали са готови за истинско семейство охлади страстите на няколко от тях и без да ги бави, той ги махна от плановете си и от предаването.

В прав текст той дори заяви на Валерия – една от фаворитките му, че с поведението си, което демонстрира спрямо него го кара да се замисли, дали тя да е изборът му. В такива моменти той прибягва да единствения човек, с когото може свободно да разговаря за случващото си и това е водещия на предаването Наум Шопов.

Имали сме моменти, в които Евгени е на ръба да направи нещо, за което аз съм на различно мнение и ме пита за мнение.

Той разбира се не опитва да промени мнението му, а да му покаже как вижда някои ситуации отстрани.

Много е сложно следенето на разговорите, особено в началото, когато са всички момичета.

Има три канала, по които това се прави. Освен в апаратната има редактори, които са плътно до камерите и следят какво се случва. За мен също всичко е малко като на телевизия.

Всички сме се събрали там да намерим на този човек жена и да създадем развлекателно съдържание.

С Евгени сме по-близки, отколкото с Виктор, бях там по-скоро да подкрепям него, отколкото да мисля за себе си. С Евгени непрекъснато си говорехме, ходихме и да тренираме заедно. Имахме много време да си говорим насаме и много неща аз ги знаех предварително. Основната ми роля бе освен воденето и да съм приятел и отдушник на Евгени.

Зрителите също не виждат Валерия до него като подходящ спътник в живота.

Не, няма да успеят да изгладят нищо и не го казвам от злоба.

Те са от две различни планети, противоположни светове. Дотолкова , че почти нямат нищо общо.

Да говорим с факти.

Дядото на Евгени човек животновъд, Валя веган , пълен със злоба .. Евгени пианист и се среща в среди , където Валето ще мига само на парцали и дума няма да разбере ..Толкова и е капацитета , факт.

Иска да промени Евгени . Това не е любов , а егоизъм!!

Не е подходяща за него на този етап не е готова и за семейство, брак , деца , отговорности , отдаденост .Само като сравним разговорите с Елена и кухите опити за такива с Валерия ни става ясно за какво иде реч . Валерия като е толкова принципна защо не отказа да направи и баницата ,защото знае ,че ще изхвърчи . Е след предаването пак ще хвръкне , като се осъзнае Евгени..И най-вече види родата, сватовете 😅 !!!

Блиц Новини
Иван и Андрей се заядоха яко с „Българската Коледа”: Върхът на лицемерието!

кадри YouTube/Иван и Андрей Неофишъл „Българската Коледа” е връх на лицемерната благотворителност, това заяви продуцентският дует Иван и Андрей в своето предаване „Неофишъл”, което се излъчва в YouTube. Двамата буквално се нахвърлиха с остри коментари срещу най-известната дарителска кампания, но и на другите подобни, в които участват политици. Тезата на …

Блиц Новини
Дете с церебрална парализа получава уютен дом от Бригадата

Кадри БТВ Тази събота  „Бригада Нов дом“ ще направи сложен ремонт, за да подари удобен дом на лъчезарно момиче с церебрална парализа за нейните нужди. Това анонсираха от БТВ за предстоящия епизод на предаването. Герои в новия епизод са отново семейство със сложна съдба. Гергана сама се грижи за 18-годишната …

Блиц Новини
Фенките на „Ергенът” плачат: Алек, защото изгони най-свястната?

кадри bTV Зрителите са дълбоко разочаровани от развитието на ситуацията в „Ергенът”. След като Екатерина беше изненадващо изгонена от имението, в социалните мрежи заваляха коментари, които почти без изключение са отрицателни. Феновете на предаването са разочаровани и озадачени: „Ужас! Това беше една от дамите, които бях най-скромни, възпитани, тактични, красиви …

error: Content is protected !!