fbpx
БГ звезди

кадри Фейсбук/Натали Трифонова: Натали Трифонова не издържа на обидата: Млъкнете на този ден

Наред с всичко, с което я е надарила природата, синоптичката на bTV Натали Трифонова има и още едно интересно качество, което я прави още по-голям магнит за мъжете. Това е сериозният ѝ интерес към футбола. Натали никога не е крила пристрастието си към ЦСКА и съвсем естествено тя активно се включи в отбелязването на 75-годишния му юбилей, отбелязан от червените фенове в цялата страна.

Водещата на прогнозата за времето и предаването COOLt беше в епицентъра на празненството.

Облечена в единствения възможен цвят за събитието – ярко червено, Натали събра погледите на официалния коктейл, с който беше отбелязано тържествено историческото събитие.

Разбира се, Трифонова далеч не е единствената красива българка, която украси празненството.

За юбилея на червените до нея се нареди мис България Свят за 2016-а Галина Михайлова Магдануров. Празникът нямаше да истински обаче, ако на него не беше и голямото “червено сърце” Йорданка Христова.

Легендата на българската естрадна музика не изневери и този път на ЦСКА.

Появата на снимките от празненството на Натали Трифонова обаче не предизвика само положителни емоции. Както е добре известно, дори ЦСКА не успя да устои на тенденцията българските клубове да се цепят на две, а след това да спорят кой от тях е автентичен. Заради това червени фенове не пропуснаха да се пошегуват, че клубът на организаторите на 75-годишния юбилей всъщност е само на 7 години.

Натали не издържа на тези провокации и подигравки и призова авторите им да млъкнат поне за ден и да не развалят честването на спортния клуб, донесъл толкова много гордост за България и то в много спортове.

Блиц Новини
Сашо Кадиев се издъни жестоко пред годеницата си Ивелина Чоева

кадри bTV, Инстаграм/Александър Кадиев Сашо Кадиев буквално превзе студиото на „Преди обед” в четвъртък. Той нахлу в студиото, докато се коментираше „Ергенът” и буквално открадна шоуто. Емоцията да се върне в предаването, което е водил над 10 години, обаче му дойде в повече. Той допусна огромна грешка и провали много …

Hell's kitchen
Никол: Знаех си, че аз съм най-добрата

Изгонената от Хелс китчън Никол представя себе си със самочувствието, че е спечелила формата. Въпреки множеството издънки, които направи вътре, това не е повлияло на преценката й за самата нея. Знаех си, че аз съм най-добрата, каза за себе си тя, въпреки, че сама се опроверга като сподели, че няма …

Блиц Новини
Натали или Дара ще стане победител в Денсинг старс

Кадри БТВ Финалът в танцовото шоу Денсинг старс чука на вратата и наддаванията за двойката, която ще спечели този сезон започнаха. След ожесточена битка, на финал сили ще премерят Дара и Джими, Натали Трифонова и Димитър, д-р Неделя Щонова и Атанас, и олимпийската шампионка по карате Ивет Горанова и Тодор …

error: Content is protected !!