fbpx
Блиц Новини

Кадри бТВ: За първи път в Стани богат: Син издаде забрана на майка си

Кметът на село Беловец Гюнур Мустафова седна на стола на богатството тази вечер.

Тя си тръгна скоропостижно, но остана в историята на телевизионната игра, като първият участник, на който бе забранено да заключва сигурни суми.

„Беловец е село с 1600 жители. Много наши хора обаче се лутат между европейските страни и селото, но е хубаво, че младите започнаха да се връщат. Не правим обаче много сватби“, каза в началото на „Стани Богат“ Мустафова.

Водещият Михаил Билалов поиска да разбере също от нея защо мечтае да засади гора.

„Районът ни не е обезлесен, но да посадиш гора и да посадиш дърво, винаги е нещо хубаво и означава, че пускаш корени там, където живееш добре, и имаш намерение там да прекараш живота си“, отговори Гюнур по бТВ.

„Друго нещо, което е ми е любопитно, ти си магистър по философия, това как ти помага“, попита Билалов.

„Когато имам нужда да остана сама със себе си или да реша някакъв много сложен казус, това много ми помага“, отвърна Мустафова, която бе придружена в телевизионната игра от двамата си сина.

Много скоро обаче Билалов се изненада, разбирайки, че участникът няма право да заключва сигурни сума. Оказа се, че това е било изричното желание на малкия син на Гюнур – Венсан.

„Ами, ако майка ти иска да заключи на 5000 лева и падне на 500, какво ще правим“, попита момчето Билалов.

Венсан само го удостои с усмивка, от което се подразбра, че мнението му остава в сила, а има ли майка, която да откаже на детето си.

Гюнур, разбира се, послуша Венсан, но накрая си тръгна с 500 лева и един неизползван жокер, след като не успя да отговори вярно на въпроса за 2000 лева – Джими Картър е първият американски президент, който е: ръкоположен свещеник, вегетарианец, американски гражданин или роден в болница.

Мустафова реши да не използва жокер и след като използва 50 на 50, останаха отговорите „американски гражданин“ и „роден в болница“.

Дамата заложи на „американски гражданин“ и сбърка.

„Джими Картър младши е роден на 1 октомври 1924 година и е 39-ият американски президент, а първият американски президент, роден като гражданин на Съединените щати, е Мартин ван Бюрен. Сега, въпросът за болницата, разбираме следното, че тогава няма болница. Тоест, няма учредени места за раждане в болница и жените раждат вкъщи или където стане, най-вече вкъщи с хора, които са специалисти, акушерки. Така както се е случвало и в България. В България, мисля, че доста късно става с болниците, където има родилни отделения“, аргументира верният отговор на въпроса Михаил Билалов.

БТВ
Наш учен върви уверено към големите пари в „Стани богат“

Кадри: БТВ Много силна игра в „Стани богат“ прави българският учен доц. Аспарух Камбуров. Той е първият, който е направил високо точни джипиес измервания и лазерно 3D сканиране на Земята. Стъпвал е на невероятни места из цялата планета като Моголия, Непал, Тунис, а е и част от екипа на Христо …

Блиц Новини
Орлин Горанов пусна снимка от казармата: Същият съм си!

Снимки профили ФБ Орлин Горанов пусна снимка от времето, когато е отбивал военната си служба и предизвика голям интерес. На нея се оказа не само той, а и големия Иван Лечев, с който са били заедно. Изнамерих една снимка на батко ви Орлин, преди около 110 години по време на …

Блиц Новини
Великден за 60 000 българи в Гърция

Кадри БТВ Традиционно няколкото почивни и празнични дни българите пътуват към съседни дестинации. Най-предпочитана е Гърция пък и не е далеч, особено за хората в Западна и южна България. 58 000 българи празнуват Великден в Гърция. Това каза в предаването „Тази сутрин“ директорът на Института за анализи и оценки в …

error: Content is protected !!