fbpx
БГ звезди

кадри bTV: Миро са себе си: Този човек е мъртъв!

Водещата на “Тази неделя” по bTV Петя Дикова подходи доста нетактично и вкара певецът Миро в капан по време на живото му гостуване в студиото.

Тя му показа старо негово интервю отпреди 11 години, в което той е леко неадекватен, признава, че цяла нощ не е спал и раздава морални присъди срещу хората, които ходят само два пъти в годината на църква.

Певецът беше видимо покъртен от поведението си от едно време.

“Този човек е мъртъв!”, заяви Миро в коментар на старото си аз. Старото интервю е от времето, когато той злоупотребяваше с алкохол и водеше разюздан живот. Сега Миро дори и не се опитва да си спомни за себе си по онова време.

“Подозирам, че този човек е дълбоко нещастен”, продължи да говори той за себе си в трето лице. Миро призна, че сега се харесва, но изобщо не харесва алкохолното си аз от началото на кариерата си. “Сега знам как да разполагам най-добре с времето, което Бог ни е отредил на този свят”, заяви любимецът на публиката.

А иначе, Петя Дикова оплеска тотално интервюто с Миро, като не му зададе нито един точен въпрос. Тя например заяви, че е бил възпитан в българските и християнски традиции от семейството си. “Твоето семейство спазва традициите. Моите родители бяха атеисти, като бях малък”, коригира я певецът. После Дикова обърка името на съпругата на Миро – Елица Златанова, като я нарече Златарева. Той отново я поправи, но я измъкна от неудобната ситуация, като разказа, че жена му така или иначе е решила да вземе неговата фамилия покрай смяната на документите си.

Накрая водещата пита Миро дали си прави списък на целите, които преследва. “След този въпрос, това ще е следващото нещо, което ще направя”, отвърна той.

“Благодаря за иронията”, отговори леко жегната Петя Дикова. Миро обаче съвсем джентълменски я измъкна от неудобната ситуация, като заяви, че изобщо не е бил ироничен, а е говорил напълно сериозно.

Hell's kitchen
Никол: Знаех си, че аз съм най-добрата

Изгонената от Хелс китчън Никол представя себе си със самочувствието, че е спечелила формата. Въпреки множеството издънки, които направи вътре, това не е повлияло на преценката й за самата нея. Знаех си, че аз съм най-добрата, каза за себе си тя, въпреки, че сама се опроверга като сподели, че няма …

Блиц Новини
Натали или Дара ще стане победител в Денсинг старс

Кадри БТВ Финалът в танцовото шоу Денсинг старс чука на вратата и наддаванията за двойката, която ще спечели този сезон започнаха. След ожесточена битка, на финал сили ще премерят Дара и Джими, Натали Трифонова и Димитър, д-р Неделя Щонова и Атанас, и олимпийската шампионка по карате Ивет Горанова и Тодор …

Блиц Новини
Само с един жест Маги стана победителката в „Ергенът”

кадри bTV С всеки следващ епизод на „Ергенът” интригата в предаването се заплита все повече. След като Надя остана без роза, момичетата са вече само четири, като една от тях, Йоана, е смятана за аутсайдер. Според зрителите и анализаторите на риалитито, тя вероятно още в следващия епизод ще последва най-добрата …

error: Content is protected !!