fbpx
Hell's kitchen

Кадри Нова ТВ: Цвети потъна в сълзи: Като го видях, исках да го унищожа

Една от любимките и на зрители и на шеф Ангелов – Цвети от Враца гостува при Гала и както винаги беше напълно откровена за това, как се е записала за предаването и емоциите, които преживя.

Един ден се прибрах след училище, а по телевизията вървеше рекламата за кастинга за Хелс китчън и тя ми каза:

Маме, запиши се за участие в предаването“. Отвърнах ѝ, че там ходят професионални готвачи от чужбина, такива от ресторанти със звезди „Мишлен“.

Обаче тя ми вика, че в рекламата търсят и „хоби готвачи“. Съгласих се, защото бях сигурна, че никой няма да ме извика дори на кастинг.

Когато ми се обадиха от предаването за първия кастинг, бях в училище. Колебаех се дали да отида, но в крайна сметка го направих. На втория кастинг готвихме пъдпъдък. Бях се притеснила много, защото не съм готвила такава птица преди.

Но реших да я комбинирам с репички и мус от авокадо – все неща, които съм правила в училище.

Тогава шеф Дани Спартак ме попита дали съм измила репичките, а аз бях пропуснала да го направя. Но не си признах.

За Кристиан от Варна разказа, че не са се харесали още в самото начало.

Кристиан беше първият, който пробва чиниите. Каза ми, че чинията ми не била на ниво. Когато погледнах към неговата, в нея имаше две кълки, а беше и безвкусна. Но той продължи и обиждаше всички кандидати.

Казах си: „Ако този влезе в Хелс китчън, ще го унищожа“.

В началото на предаването имахме доста конфликтни ситуации. Но вече се разбираме добре. Иначе като цяло другите участници ме харесваха. Дори когато се карахме, не ми се сърдеха.

Затова сподели, че са й станали като семейство и много плакала за това, че се разделя с тях.

След като се прибрах първо на семейството си показах какво съм научила. Направих заек по ловджийски, тати го пробва и каза, че е по-добър от този на мама. Изядоха всичко. Много неща научих и сега ги влагам тези техники.

За предстоящият бал Цвети разказа, че няма кавалер, но знае вече роклята каква ще е.

Вече съм набавила всичко за бала, без обувките и чантата. Роклята ми ще бъде розова, украсена с камъни и пера.

Блиц Новини
Фен на „Стани богат“ захапа Ники Кънчев: Подведе играча с въпроса за 30 000 лева

Снимки: бТВ Лекар продължи блестящата си игра в „Стани богат“ тази вечер и макар че бе останал без жокери, си тръгна с чек за 20 000 лева, но изпусна да вземе още 10 000. За 10 000 лева д-р Георги Минев бе попитан: „Компания на кой изобретател създава първия филм …

USA news
Horoscope for Tuesday, May 14: Zodiac should wear blue

Libra should wear blue. Here is the horoscope of the „Llama“ Aries Today, when you feel a surge of energy, use it to help others. Instead of throwing yourself into an exciting project or hobby, ask around and try to figure out who needs help around the house. An older …

Блиц Новини
Фънки: Винаги си казвам мнението, дори да не им харесва

Кадри Нова ТВ Както винаги дълбоко откровен Димитър Ковачев – Фънки разказа за семейството си и дъщеря си. Той говори с много любов за съпругата си, макар да имат дълъг семеен стаж. Разбираме се с жена ми, гледаме да не се виждаме често, така обясни той разковничето на разбирателството помежду …

error: Content is protected !!