fbpx

Унижи го пред цяла България: Майката на Асен от Хелс китчън побърка зрителите с 3 жени

Hell's kitchen

Кадри Нова ТВ: Унизи го пред цяла България: Майката на Асен от Хелс китчън побърка зрителите с 3 жени

Клипът виж най-долу в текста.

Най-малката участничка напусна Хелс китчън Цвети за съжаление на много зрители и сега остана банда от четирима мъже и Виолета, на която може би й предстои най-трудната битка.

Колегите й ще се пробват да я отстранят от пътя си и може би си мислят, че това ще е лесно, тъй като макар и добър готвач, няма много борбеност у нея.

Асен е другият участник, който не се набива на очи и тихичко си върши работата в кухнята, но черешката бе гостуването му у дома при Клавдия.

Зрителите се шокираха от появата на четирите дами, които уж майка му е избрала за кандидат-снахи.

Малко пресолиха манджата тук, очаквахме всеки момент да извият снаги в кючеци и да захвърлят дрехите.

Клавдия явно решила да сватосва мамин Асен с жени, които сякаш са излезли от „Ергенът“, защото по принцип всяка нормална жена би избягала с 200 от маминото синче. Жалък сценарий са измислили, направо трагикомедия!

Аз не съм от феновете на Асен, но ако моя фаворит Виолета не победи в сравнение с останалите предпочитам той да спечели сезона.

Шеф Ангелов, неприятна изненада не само за Асен , но и за нас – зрителите на предаването!

И ударихте дъното, успешно! Браво на предаването и на Тупарев, естествено! Дали може и под дъното? Гледам от любопитство, като за последно! Следя… 😁 Но защо изложихте Асен, до такава степен не знам!

Мамо, мамоооо….отново изложи Асен!

Не бих допуснала да подложа синът си на такова унижение….само за да „блесна“ аз!

Самочувствието, в много случаи, е пагубно за имащият го и ти за пореден път го потвърди….мамче!

Ергенът за една нощ😃

Тука смесиха вече няколко предавания – Хелс Китчън, Черешката на тортата, Кошмари в кухнята, а сега и Ергенът 🤣

Е то бива излагация от страна на майката на Асен ама такова нещо не сме очаквали.Момчето се видя в чудо какво да прави , тая жена ли му търси във ефир и наистина все едно гледаме Ерген номер 3.

Асен видимо се чувстваше неудобно и търсеше спасение в Цвети, която наистина му помагаше.

Блиц Новини
Само с един жест Маги стана победителката в „Ергенът”

кадри bTV С всеки следващ епизод на „Ергенът” интригата в предаването се заплита все повече. След като Надя остана без роза, момичетата са вече само четири, като една от тях, Йоана, е смятана за аутсайдер. Според зрителите и анализаторите на риалитито, тя вероятно още в следващия епизод ще последва най-добрата …

Блиц Новини
Голяма „звездна“ кавга в Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Непрекъснати скандали се вихрят в така наречения „звезден отбор“ на Хелс китчън. Доминиращото влияние, което Бони опитва да налага над останалите хич не им се харесва. До скоро Гърдева бе единствената, която опитваше да й се опълчи, но сега засегна и Гатьо, който й е люто обиден …

Hell's kitchen
Никол вън от Кухнята на Ада

Кадри Нова ТВ Изгонването на Никол от Хелс китчън зарадва много зрители, които бяха на мнение, че готвачката от Кордон бльо трябваше отдавна да си ходи. Освен, че не показа кой знае какво като професионалист от своя ранг, непрекъснато се намесваше в скандали и интриги. Най-голям враг виждаше в лицето …

error: Content is protected !!