fbpx

Браво, Евгени: Ти се оказа пълен тарикат и й би шута навреме

Блиц Новини

Кадри БТВ: Браво, Евгени: Оказа се пълен тарикат и й би шута

Евгени показа, че има ясна цел в предаването и не си поплюва, когато я преследва.

Изненадите в най-романтичното риалити „Ергенът“ не свършват.

Най-неочаквано за всички Евгени изгони Джия – втора приятелка на Валерия.

Джия бе от най-харесваните от зрителите, но това не го спря да я изгони безцеремонно.

В прав тест той й обясни точно защо е изгонил Айлин, и че целите поради които са там той и тройката са коренно различни.

Това, че Евгени заяви, че търси дама, с която да направи семейство и не е там за флирта стресна доста и Валерия, която опита да прикрие изненадата си.

Той подкрепи думите си с отстраняването на певицата, като ясно показа, че бъдеще с нея не вижда и получи огромна подкрепа от феновете на предаването.

Ето част от първите коментари на публиката.

Тактически играе правилно Ергенина. Остави Валерия-та сама, за да види докъде ще удържи без антуража.

Става интересно, макар че, според мен, тя е куче, ще устиска, както се казва “ на кътни зъби“.

Интересно е доколко е достоверна информацията, че последна остава тя, но той всъщност се жени за Елена / или може би някоя друга?/ Ако е така, това ще е поредното доказателство, че гледаме някаква нагласистика. Миналата година поне беше ясно, че Виктор изобщо няма намерение да се жени за Капитонова.

Евгени реши да остави Валерия сама преди утрешната им среща, за да провери дали наистина като ги няма дружките ѝ ще се държи като влюбена жена или пак ще плямпа врели некипели.

Бях убеден, че ще е тя днес, защото Евгени умишлено разчиства така наречените дружки около Валерия за да я види в истинската й светлина първо (той й го загатна на диванчето, но тя не го разбра, както винаги) и второ, Евгени нямаше допирни точки с Айлин и Джия.
Така трябваше да стане, браво на Евгени!

Супер ход на Евгени. Махна Айлин, махна Джия.

Остави Валерия сама, за да види как ще се държи когато тях ги няма.

Покани я на втора среща напълно целенасочено. Определено много я харесва. Все пак се надявам накрая да направи правилния избор и за себе си.

Сега е ред на Валерия да покаже дали е добра актриса и ще успее да го убеди в намеренията и любовта си, ако въобще има някаква тръпка от нейна страна.

Блиц Новини
Обрат в „Денсинг старс”: Натали се показа с нов мъж до себе си

кадри bTV Една от най-добрите и хармонични двойки в „Денсинг старс” е Натали Трифонова и Димитър Стефанин. Но в следващото шоу те няма да танцуват заедно. Натали съобщи, че има нов партньор, или както се изрази самата тя, „нов мъчител”. Във видео с социалните мрежи синоптичката на bTV се появи …

Блиц Новини
Нападнаха „Бригада Нов дом” заради детски играчки

кадри bTV За епизода, в който „Бригада Нов дом” помогна на майката с тежка диагноза Благовеста и дъщеря ѝ Християна, предаването получи много висока оценка от зрителите. Не са малко обаче хората, които са озадачени и доста подразнени от един конкретен детайл от ремонта. След като започнаха да разчистват жилището …

Блиц Новини
Зрителите са в шок от въпрос в „Аз обичам България”, искат спиране на шоуто

кадри bTV Въпрос в телевизионната игра „Аз обичам България” ядоса много зрители в петък вечер и предизвика вълна от недоволство в социалните мрежи. Според някои той изобщо не е подходящ за семейно и патриотично предаване. Интересно е, че въпросът, който се появи в най-напрегнатия момент в играта, шокира дори и …

error: Content is protected !!