fbpx
Блиц Новини

кадри bTV: Поклон: Загубата на Пам е огромна

Пам е загубила най-добрата си приятелка. Точно заради нея тя се съгласила да участва в “Ергенът” и да се разкрие пред цяла България. Това разказа самата участничка в предаването на Диана Любенова по bTV на живо, след като напусна без обяснение и по лично желание романтичното риалити.

“Тръгнах си, защото загубих изключително близък човек. Трябваше да съм там, където е сърцето ми. Нямаше да съм адекватна, ако остана”, обясни Пам Велидис.

Тя каза много мили думи за приятелката си, като подчерта, че ѝ е дала много, инвестирала е емоционално в нея и ѝ е оказала невероятна подкрепа.

Пам разказа също, че другата причина да влезе в “Ергенът” е да промени представата към т.нар. боди позитивити – позитивно отношение към тялото, каквото е.

Според нея в България мнението по темата е малко сбъркано и затова трябва да се даде пример какво означава.

“Много хора, които в началото не ме харесваха заради тялото ми, след това ме разбраха и ме подкрепиха”, коментира Пам. „Хората видяха, че няма нищо по-грозно от грубостта“, обясни бившата участничка в „Ергенът“ за обидите на другите жени в предаването.

Тя внесе и още едно важно обяснение за това, което ѝ се случи в “Ергенът”. Пам заяви, че много харесва Евгени, който покрива повечето ѝ критерии за идеален мъж, но сама е решила да няма по-интимен контакт с него. Затова тя съзнателно не се е стремила да влезе в групата на “целунатите”.

“Интимността не зависи само от Евгени, а и от момичетата”, подчерта Пам Велидис по БТВ на живо.

“Възхищавам ти се за смелостта, ти си един добър пример как да се обичаме”, заяви водещата Диана Любенова.

Тя разбира се не пропусна да попита гостенката си дали в живота ѝ се е появил специален мъж след напускането на имението.

“Тайна!”, отговори Пам с широка усмивка.

Блиц Новини
Сашо Кадиев се издъни жестоко пред годеницата си Ивелина Чоева

кадри bTV, Инстаграм/Александър Кадиев Сашо Кадиев буквално превзе студиото на „Преди обед” в четвъртък. Той нахлу в студиото, докато се коментираше „Ергенът” и буквално открадна шоуто. Емоцията да се върне в предаването, което е водил над 10 години, обаче му дойде в повече. Той допусна огромна грешка и провали много …

Hell's kitchen
Никол: Знаех си, че аз съм най-добрата

Изгонената от Хелс китчън Никол представя себе си със самочувствието, че е спечелила формата. Въпреки множеството издънки, които направи вътре, това не е повлияло на преценката й за самата нея. Знаех си, че аз съм най-добрата, каза за себе си тя, въпреки, че сама се опроверга като сподели, че няма …

Блиц Новини
Натали или Дара ще стане победител в Денсинг старс

Кадри БТВ Финалът в танцовото шоу Денсинг старс чука на вратата и наддаванията за двойката, която ще спечели този сезон започнаха. След ожесточена битка, на финал сили ще премерят Дара и Джими, Натали Трифонова и Димитър, д-р Неделя Щонова и Атанас, и олимпийската шампионка по карате Ивет Горанова и Тодор …

error: Content is protected !!