fbpx
БГ звезди

кадри: Фейсбук/Яна Маринова: Нечовешко завръщане с крака във въздуха: Яна Маринова изми срама от Капките

Актрисата Яна Маринова напоследък понесе жестоки удари по своята музикалност заради фалшивото пеене в “Като две капки вода” по Нова телевизия.

Каквато и непукистка да е любимката на зрителите, критиките към нея граничат с унижението, а ако знаем нещо за нея, то е, че не понася такова отношение. Вероятно това е причина Яна да пусне видео във Фейсбук, което доказва, че дори и да не може да пее, тя се слива с ритъма, хармонията и мелодията перфектно чрез танца.

Маринова демонстрира в клипа завидно умения в латино танците, като изпълнява с помощта на професионален партньор сложни и на моменти дори опасни фигури.

Тя обаче се справя отлично със сложната хореография, която е доста предизвикателна.

Както става ясно от обяснението към видеото, то всъщност е доста старо, поне на 5 години. Танцът е от филма “Привличане”, който излезе на екран през 2018 година.

“Много често ме питат дали наистина танцувам аз във филма “Привличане” , ето видео, когато тепърва учехме танца с Атанас Месечков , който е и танцов хореограф на лентата.

Е, тук още не правим основната поддръжка във въздуха, която изпълняваме във филма, но след доста мои опити и тежка контузия, която причиних на Наско,

успяхме да изпълним това опасно съчетание, което можете да видите, ако гледате “Привличане”, това пише Яна Маринова по повод изпълнението си.

Старо или не, видеото предизвика истински фурор сред хилядите фенове на актрисата.

То е поредното ярко доказателство, че разчитайки на много работа, Яна Маринова стига до резултати, които остават недостъпни за много нейни колеги.

 

Наскоро тя говори отново за латино музиката и танците като голяма нейна страст, която и помага да се справя с мрачните настроения и състояния, които не са ѝ чужди, като на всеки истински артист. Лайковете се сипят под публикацията ѝ в социалната мрежа като истински порой.

Блиц Новини
Бригадата направи едно дете щастливо

Кадри БТВ „Бригада нов дом“ отново донесе много радост в сърцата на измъчено от болест и проблеми семейство. Момчетата се постараха да дадат един уютен и удобен дом на три поколения дами, които заживяха под един покрив. Девет години Вики и нейната майка Гергана живеят в една стая и се …

Блиц Новини
Крисия призна защо три години кариерата ѝ е била на пауза

кадри Нова телевизия Крисия пусна нова песен след 3 години пауза и се появи по Нова телевизия за да каже къде се е губила толкова дълго. Певицата не даде много ясен отговор, но от думите ѝ се разбра, че просто много е внимавала да не сбърка с изборите, които трябва …

Блиц Новини
Всички сме в грешка! Проф. Мурдаров каза истинското значение на думата „нелицеприятен”

кадри БНТ Думата „нелицеприятен”, която се използва доста често от много хора, изобщо не значи това, което те си мислят. Това изненадващо разкритие направи езиковедът и преводач проф. Владко Мурдаров по БНТ. При поредното си гостуване при Георги Любенов беше категоричен, че тази дума изобщо не е синоним на „грозен”. …

error: Content is protected !!