fbpx
Блиц Новини

кадър bTV: Тежък удар в „Стани богат“

Тежък удар се чу от местата за зрителите в студиото на “Стани богат” по време на предаването с сряда.

Той определено дойде от нещо, което падна и привлече вниманието и на водещия Михаил Билалов. Актьорът се стресна не на шега:

“Някой припадна! Добре ли сте?”, извика той и се извъртя към сектора със зрителите, откъдето се чу шума. От същата посока обаче дойдоха по-скоро сърдити гласове, на хора, които обясниха какво точно е станало. Разбра се само, че звукът не идва от нечий припадък, а от друго, като така и не стана ясно от какво.

Иначе в предаването беше изпълнено с много интересни обрати. Първата участничка Цветелина Караганева се провали на доста лесен въпрос за астрономия, който се знае и от не чак толкова добрите ученици.

Тя много се засрами, че не позна коя планета има най-голяма гравитация. Преди това Билалов пък се пошегува малко рисково, като се опита да обясни понятието гравитация “като за жени”. Участничката даде неправилен отговор, като реши да рискува, при положение, че имаше два неизползвани жокера.

След това на Стола на богатството седна Димитър Захариев, който веднага привлече вниманието на публиката с думите, че колкото и пари да спечели, ще ги даде на бъдещата си съпруга. Причината е, че според него тя ще инвестира по-добре сумата, докато той просто би я изхарчил.

“Тук има много кандидатки за 100 бона”, заяви Мишо Билалов, но след това стана ясно, че жената на играча е вече определена и живеят заедно, но още не са сключили брак.

Захариев се представи много добре и стигна до 3000 лева.

На въпрос за “Междузвездни войни” той е обади на приятел, който изобщо не му помогна, а само каза “Да”.

Въпреки това участникът стигна сам до правилния отговор. Рискът обаче не му помогна при следващия въпрос, при който той чистосърдечно си призна, че не знае верният отговор.

Блиц Новини
Крисия призна защо три години кариерата ѝ е била на пауза

кадри Нова телевизия Крисия пусна нова песен след 3 години пауза и се появи по Нова телевизия за да каже къде се е губила толкова дълго. Певицата не даде много ясен отговор, но от думите ѝ се разбра, че просто много е внимавала да не сбърка с изборите, които трябва …

Блиц Новини
Всички сме в грешка! Проф. Мурдаров каза истинското значение на думата „нелицеприятен”

кадри БНТ Думата „нелицеприятен”, която се използва доста често от много хора, изобщо не значи това, което те си мислят. Това изненадващо разкритие направи езиковедът и преводач проф. Владко Мурдаров по БНТ. При поредното си гостуване при Георги Любенов беше категоричен, че тази дума изобщо не е синоним на „грозен”. …

Блиц Новини
Доста момичета в „Ерегенът” си имали гаджета отвън, разкри Екатерина

кадри bTV, YouTube/Надкаст Не само една, а няколко кандидатки за сърцето на Алек трябваше да бъдат изгонени от „Ергенът” служебно. Това разкри отпадналата Екатерина. Тя на практика потвърди, че в имението бързо се е разбрало, че Габриела  и Памела са сестри, преди това да беше разкрито официално от продукцията. Екатерина …

error: Content is protected !!