fbpx

Непоказвани кадри: „Мишки“ в Хелс Китчън около Шеф Ангелов

Hell's kitchen

Кадри Нова ТВ: Непоказвани кадри: Мишки в Хелс Китчън около Шеф Ангелов

Цветомира от Враца безспорно стана любимка на шеф Ангелов и на голяма част от зрителите.

Всички чакат щом си отвори устата да каже нещо, което ще ги разсмее.

Забавното момиче развеселява с пропуските си в познанията си по много въпроси, което и самата тя осъзнава.

Но зрители са възмутени от шеф Ангелов, че при всеки повод подчертава това, тенденциозно й задава въпроси, на които знае, че няма да отговори.

Скандалното видео вижте най-долу в статията:

Унижението на участниците не се простира само върху Цвети, може би няма нито един вътре, който да не го е изпитал на гърба си.

В неизлъчвани кадри виждаме точно една такава гавра с готвачи, които имат претенциите да са добри. Ангелов изпрати неукото момиче да ги учи на кулинария и още повече – да ги нарече „мишки“.

Занесе на изгонените уелингтън придружен с думите:

Мишки, вижте какво е хубав уелингтън – хубаво месо, хрупкаво тесто, хубав дюксел.

Ето това е стандарта на Хелс китчън. Това трябва всеки един от нас да го може.

Зрителите са на мнение, че шеф прекалява на моменти, едно е тези думи да излязат от устата на професионалист и друго на начинаещ готвач с нула опит.

И като е казал Ангелов да ги нарече мишки, непременно ли трябва така да постъпи?

Щото е Цвети ли?

Първо да се замисли, че така обижда хора, които в момента нищо не са я обидили. Шефа й казал. Ако някой й каже върви и удари някой, тя ще го направи ли. Кои от вас ще отидат и кажат обидни думи на хора, които нищо не са им направили?

Шеф Ангелов, не ви прави чест да обиждате така.

И тази Цветомира от червеният отбор ли е най добрата готвачка, че нея я пращате да учи сините на готвене.

Единственото което знаят е да се подиграват на това дете Цветомира, а те самите един омлет не могат да забъркат- всички до един не знаят да готвят, а за самочувствие и подигравки са ТОП и най-тъпото и тъжното е, че шефа подстрекава това поведение и който не го усеща си няма и представа от човешки отношения.

Hell's kitchen
Деца от общността я разплакаха: Како Бони, направи ни известни!

кадри Нова телевизия Певицата и най-одумван звезден участник в „Хелс китчън” Бони направи нещо невероятно за четири момчета от ромската общност, които мечтаят да станат известни музиканти. Тя ги срещнала случайно да просят, а след като разбрали от кого са поискали пари, те веднага я помолили: „Како Бони, направи ни …

Блиц Новини
Батков: Чужденци ритат за 500 евро, наши футболисти стават като Георги Семерджиев

кадри БНТ В българското футболно първенство има чужденци, които играят за 500-600 евро заплата, българи за толкова не можеш да хванеш, това заяви по БНТ Тодор Батков като представител на обществения съвет към БФС. В предаването на Георги Любенов той описа много драматична картина на това, което се случва с …

Блиц Новини
Маги Халваджиян: Медиите набиват мантрата, че в България няма нищо честно

кадри Нова телевизия Шоу като финала на „Като две капки вода” в „Арена София” не е правено не само в България, но и в света, това заяви Магърдич Халваджиян в сутрешния блок на Нова телевизия. „Най-големите ми притеснения бяха, че от телевизионно шоу ще се превърне в концерт. Но на …

error: Content is protected !!