fbpx
Блиц Новини

Кадри: БТВ: Натали Трифонова тъжи за преуспял мъж, че има гадже: Злати Йочев я човръкна

В добро настроение бе както винаги тази сутрин синоптичката на БТВ Натали Трифонова. В минутите преди 7 ч., тя обсъждаше актуалните теми с колегите си от сутрешния блок Виктория Готева, Петър Бакърджиев и Златимир Йочев.

Спортният журналист обаче в един момент посочи листа на Трифонова на Злати Йочев и каза: „Виж какво Натали рисува – хаштаг сърце“.

„Абе, сега ти какво ми гледаш тука в листите?“, попита тя.

„Нали това е публично?“, каза Бакърджиев.

„Отдолу пише Ерос Рамацоти, но това е стара тема“, включи се Йочев.

„Има си ново гадже Ерос Рамацоти. Дали ще дойде с нея на концерта в София? Не знам. Но си има ново гадже. Така че вече тази тема, Злати, не е актуална за шеги с мен“, каза му Трифонова.

После тя и колегите й коментираха как Арнолд Шварценегер е ремонтирал сам улицата край дома си.

„Можем да си наемем Арнолд Шварценегер. В рубриката ни „Аз, репортерът“ има много сигнали всеки ден, които той да ги разреши сам. На 75 години не изглежда лошо“, каза Йочев, а Натали потвърди за външния вид на холивудската легенда: „Добре е, добре е“.

След това показаха снимка на Холи Бери, която пие вино без дрехи на своята тераса.

Тук Натали призова за равенство:

„Сега и един мъж, който си пие гол виното ни покажете. Нали трябва да има някакъв баланс в този блок“, каза с усмивка 31-годишната синоптичка.

Блиц Новини
Нахвърлиха се срещу Галена от „Един за друг”: Даже Васил Найденов не я трогна

кадри Нова телевизия Мощна вълна на негодувание във Фейсбук заля Галена и Петър от „Един за друг” и най-вече нежната половинка в двойката. Доста зрители пишат крайно критични коментари за нея, някоя я наричат фалшива и интригантка. Почти със сигурност повечето от неприятните коментари са от фенове на отпадналите Дани …

Блиц Новини
Разкриха го! Алек Младенов влязъл в „Ергенът” по принуда

кадри bTV, YouTube/Надкаст Краят на „Ергенът” наближава и почти всичко е ясно. Като например, че главният герой Алек Младенов харесва блондинки, тъй като и трите финалистки са руси. И ако повечето неща около „ергенките” са ясни, около него продължава да витае мистерия. Главният въпрос, който продължава да няма ясен отговор …

Блиц Новини
Нидал и Мадлен Алгафари трогнаха с разказ за любовта и бедността през 90-те

кадри Нова телевизия Известната двойка Нидал и Мадлен Алгафари се върна към началото на отношенията си в специално двойно интервю по bTV. Разказвайки за любовта си, те накараха зрителите да си спомнят каква беше България през 90-те. Психоложката и режисьорът се срещнали на кастинг за екип на легендарното предаване „Ку-ку“. …

error: Content is protected !!