fbpx
Блиц Новини

кадри bTV: Млад военен разби голям мит в „Стани богат“, Билалов шапка му свали

Предаването “Стани богат” понякога разбива доста стабилни стереотипи. Това се дължи не само на въпросите, които често имат неочаквани отговори, а и на представянето на играчите. На Велики четвъртък например стана ясно, че един професор, истинско светило и новатор в науката, може да покаже по-слаб резултат от човек с военно образование.

В първата част стоматологът проф. Юлия Каменова, която е обучила хиляди специалисти по дентална медицина, довърши играта си от предния ден. Въпреки огромните си знания, още в сряда тя се оплете и твърде бързо се прости с жокерите си.

Това предизвика водещият Михаил Билалов да направи интересен коментар: “Жокерите ни притесняват. Като ги има 60% от времето се чудиш дали да ги използвам сега или после. Като ги няма – мислиш”.

Професор Каменова обаче не прие този съвет и вероятно подходи малко наивно към въпрос за мерните единици в САЩ, макар че с повече мисъл би достигнала до верния отговор. Така тя си тръгна от играта само с 2000 лева, което беше малко разочароващо предвид научната ѝ титла.

Следващият играч получи специално надъхване от Билалов, след като се разбра, че младият мъж има военно образование.

“Имаш важна мисия да разсееш мнението, че младите са мързеливи и тъпи”,

заяви водещият на Димитър Атанасов.

Той обаче не носи пагони, а работи като специалист по корпоративна сигурност в банка.

С усет, специфични знания и внимателно използване на жокерите, той успя да се пребори за 5000 лева. Сумата можеше да е двойно по-голяма, но играчът се притесни да се изложи и се отказа, след като преди това беше познал верният отговор, но не се престраши да го маркира.

Блиц Новини
Нахвърлиха се срещу Галена от „Един за друг”: Даже Васил Найденов не я трогна

кадри Нова телевизия Мощна вълна на негодувание във Фейсбук заля Галена и Петър от „Един за друг” и най-вече нежната половинка в двойката. Доста зрители пишат крайно критични коментари за нея, някоя я наричат фалшива и интригантка. Почти със сигурност повечето от неприятните коментари са от фенове на отпадналите Дани …

Блиц Новини
Разкриха го! Алек Младенов влязъл в „Ергенът” по принуда

кадри bTV, YouTube/Надкаст Краят на „Ергенът” наближава и почти всичко е ясно. Като например, че главният герой Алек Младенов харесва блондинки, тъй като и трите финалистки са руси. И ако повечето неща около „ергенките” са ясни, около него продължава да витае мистерия. Главният въпрос, който продължава да няма ясен отговор …

Блиц Новини
Нидал и Мадлен Алгафари трогнаха с разказ за любовта и бедността през 90-те

кадри Нова телевизия Известната двойка Нидал и Мадлен Алгафари се върна към началото на отношенията си в специално двойно интервю по bTV. Разказвайки за любовта си, те накараха зрителите да си спомнят каква беше България през 90-те. Психоложката и режисьорът се срещнали на кастинг за екип на легендарното предаване „Ку-ку“. …

error: Content is protected !!