fbpx

Сидеров към медиите: Обречени сте на глад, ако сме скучни и не си разменяме остри реплики

Снимка: „Канал 3“

Медиите са обречени на глад, ако ние сме скучни, не си разменяме остри реплики и не търсим отговори помежду си. Това обяви лидерът на „Атака” и парламентарната група на „Обединени патриот” Волен Сидеров по повод последните скандали в коалицията и нападките му по адрес на вицепремиера Валери Симеонов, пише „Канал 3“.

„Виждам това, което се случва между мен и Валери Симеонов, във всички студиа. Задавам въпроса на главните редактори, редакторите, водещите, ами ако нямаше такива спречквания с какво щяха да се хранят медиите“, попита националистът.

„С Валери Симеонов си разменяхме нападки, защото не уточнявахме нещата в разговори. Нямаше Коалиционен съвет дълго време. Вчера на срещата в Министерски съвет се разбрахме, че всичко, което влиза в парламента, ще се обсъжда на Коалиционен съвет във формата на съгласие от всички. Тоест, ако някой има реструкции, законът отива в чекмеджето, коригира се и се редактира, докато всички се съгласим“, каза още Сидеров.

Той се закани да събере депутатите от Патриотите, за да решат бъдещето на  Валентин Касабов, който вчера го изблъскал в стаичката на Патриотите в парламента, а преди това обяви, че вече не счита Волен Сидеров за лидер на парламентарната група.

„Смятам, че Валентин Касабов не е подходящо да стои в ПГ на „Обединени патриоти“. Чакам групата да се събере и да реши какво да прави с Касабов. Не искам да се налагам, да съм аз този, който да каже да се съберат. Нека те решат по съвест. Това е човек, който не може да работи в отбор. Може да питате за това всички колеги, включително и тези от НФСБ, които са изразявали недоволство от неговото поведение. Касабов се държи невъздържано, не се притеснява да обижда“, коментира Сидеров.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Орлин Горанов пусна снимка от казармата: Същият съм си!

Снимки профили ФБ Орлин Горанов пусна снимка от времето, когато е отбивал военната си служба и предизвика голям интерес. На нея се оказа не само той, а и големия Иван Лечев, с който са били заедно. Изнамерих една снимка на батко ви Орлин, преди около 110 години по време на …

Блиц Новини
Великден за 60 000 българи в Гърция

Кадри БТВ Традиционно няколкото почивни и празнични дни българите пътуват към съседни дестинации. Най-предпочитана е Гърция пък и не е далеч, особено за хората в Западна и южна България. 58 000 българи празнуват Великден в Гърция. Това каза в предаването „Тази сутрин“ директорът на Института за анализи и оценки в …

Hell's kitchen
Много любов даде Хелс китчън на участниците

Кадри Нова ТВ и снимки социални мрежи В шоуто на шеф Виктор Ангелов много момичета не си тръгнаха с голямата награда, но намериха любовта покрай готвенето. Освен любовта между Митко и Симона, която се разви пред очите на цяла България, в кухнята на шеф Ангелов е пламната и друга любов …

error: Content is protected !!