fbpx

БТВ-то прекали с момичетата: Голямо унижение в Ергенът

Блиц Новини

Кадри БТВ: Голямо унижение в Ергенът

Голяма драма се разрази в имението на „Ергенът“ по БТВ. Очертаващата се фаворитка за сърцето на Евгени – Елена бе съкрушена и разстроена само от една негова забележка. Тя е единствената, която получи подарък колие с диаманти от него, но той забеляза, че то не е на врата й.

Дори само намекът, че той е недоволен от този факт, накара Елена да изпадне в паника, да не би да го изгуби. И се започна с едни обяснения, сълзи, тежки разговори. Зад всичко това прозря манипулативното поведение на Евгени с ясно съзнание, че всички дами там са готови да се хвърлят в краката му.

Цялата случка изглеждаше доста нелепо за съвременния свят, но балканския манталитет не е изкоренен и колкото да опитва да се държи на ниво, онова вътре в него иска да излезе и да намаже егото.

Отвратително поведение на Евгени.

И после разни тук дами и господа ми спорят, че харесвал Елена. То си личи кои харесва и на кои прощава всички магарии. При Елена не е така, малко да стъпи на криво (според господин Ергенът) и веднага я наказва и унижава. По супер груб и токсичен начин. Никоя жена не заслужава това, и тук тя се показва като изключително лесно манипулируема. На „шамарите“ отговаря с роболепно поведение и извинения. Чувства се виновна и започва да се чуди къде и с какво е сгафила. Ако не знаете какво е алгоритъм на токсични отношения-ето ви такъв като по учебник.

Не убивайте пианиста. Той толкова си може. А Елена е много класна и многопластова жена, дори в моменти на уязвимост и слабост. Ако поведението на Ергена не е по някакъв сценарий, най-добре за всички е Елена да го преживее максимално бързо и да го остави на лесните жени. Сигурна съм, че съдбата и е приготвила едни силен, емоционално зрял, интелигентен и широко скроен мъж, който да я укроти, успокои и подчини без да ѝ внушава вина за каквото и да било. И да я обича такава каквато е. Любовта е двупосочен процес. Явно този ерген не е привлечен от нея, а се пуска по линията на най-малкото съпротивление.

Много плоски сценарии, ама много. Първо едната го разочарова с тъпотата си, после се хвана „случайно“ за някакво колие, за да излезе на сцената Валерия ОТНОВО

Униженията в имението на „Ергенът“ продължава и тази вечер. Двете групи на момичетата, които не се понасят помежду си влизат в роли на слуги и господари.

USA news
Alla Pugacheva is now Israeli

Frame Telegram Israel’s ambassador to Russia, Simon Halperin, said that Alla Pugacheva had successfully integrated into the country. In an interview with TASS, she also added that she considers the most successful singer in the USSR and Russia to be an Israeli citizen, as well as other emigrants from Russia. …

Блиц Новини
Гала ще става баба, Мари очаква първа рожба

Снимки социални мрежи Дъщерята на Гала – Мари, е в очакване на първото си дете. Бъдещата майка сподели щастливото събитие в социалните мрежи. „Можем да се обзаложим, че коремът ми не е от козунаци”, написа Мари, дни след Великден. „Това е най-хубавата новина, която съм чувала от времето, в което …

Блиц Новини
Кой да знае? отново стартира

Кадри БТВ Следващата седмица приключват всички риалити формати, които гледахме всяка вечер вече три месеца. Ще научим кои са победители в Хелс китчън, дамата на сърцето на Алек в „Ергенът“ и най-добрият имитатор от „Като две капки вода“. Затова и от БТВ съобщиха, че връщат на екран едно забавно предаване, …

error: Content is protected !!