fbpx

Добре ли е? Сериозни съмнения се появиха за личността на ергенът Евгени след снощи по БТВ

Блиц Новини

Кадри БТВ: Сериозни съмнения се появиха за личността на ергенът Евгени след снощи по БТВ

Кой е той всъщност и какво търси?

Този въпрос с все по-голяма сила тежи след снощното издание на Ергена.

Дали изобщо харесва някое момиче и има ли някаква логика в избора му?

Голяма изненада поднесе Евгени на зрителите с решението си да изгони най-харесваното от зрителите момиче Меган. Скромното й и плахо поведение стана повод да се раздели с имението. Това й го каза и Евгени „Искаше ми се да си по-смела“.

Не е ясно какво точно търси той в една жена, но се вижда, че по-активните и напористи дами, които правят всичко възможно да му се харесат са предпочитани от него.

Засега две фаворитки се очертават и колкото той обръща внимание на едното или другата, толкова омразата между тях расте и Меган не се вписва по никакъв начин в такава среда.

Зрителите дадоха висока оценка за представянето й в предаването.

Успех, Меган! Представи се достойно, без сълзливи мелодрами, интриги и излишна показност! Не обиди нито една от участничките, никога не се изказа повърхностно за някои или си позволи да критикуваш.

Толкова естествена и чаровна. Жалко, че Евгени има други предпочитания. За мен, беше повече от СМЕЛА, защото въпреки всичко не изневери на себе си и до последно, без да те познавам, съм убедена, че беше себе си! Без фалш, лицемерие и помпозност! На които между другото се нагледахме!

Съжалявам за това момиче.
„Искаше ми се да си по-смела“.
Тоест да му се натискат и завират.
Пфф, само лековати жени харесва.
Евалата на Меган как усмихната и позитивна си тръгна.

Свестните и скромните не се толерират толкова в днешно време. Това предаване е отражение на живота. Колко пъти съм ставала свидетел на това как свестни, умни, интелигентни момичета са сами и е много трудно да попаднат на мъж. В този ред на мисли Меган е поредното доказателство. Но според мен между нея и Евгени нямаше химия, колкото и да е прекрасна. Желая и успех. Да срещне мъжа, който ще я оцени и да бъде щастлива. Заслужава го! ❤️ За мен беше Слънцето в това предаване.

Не мога да повярвам! Защо? Има ли смисъл вече да се гледа това предаване? Това беше най-свястното момиче в предаването…

Борбата за сърцето на Евгени продължава и може би най-напористата ще спечели, това предстои да видим.

Блиц Новини
Фен на „Стани богат“ захапа Ники Кънчев: Подведе играча с въпроса за 30 000 лева

Снимки: бТВ Лекар продължи блестящата си игра в „Стани богат“ тази вечер и макар че бе останал без жокери, си тръгна с чек за 20 000 лева, но изпусна да вземе още 10 000. За 10 000 лева д-р Георги Минев бе попитан: „Компания на кой изобретател създава първия филм …

USA news
Horoscope for Tuesday, May 14: Zodiac should wear blue

Libra should wear blue. Here is the horoscope of the „Llama“ Aries Today, when you feel a surge of energy, use it to help others. Instead of throwing yourself into an exciting project or hobby, ask around and try to figure out who needs help around the house. An older …

Блиц Новини
Фънки: Винаги си казвам мнението, дори да не им харесва

Кадри Нова ТВ Както винаги дълбоко откровен Димитър Ковачев – Фънки разказа за семейството си и дъщеря си. Той говори с много любов за съпругата си, макар да имат дълъг семеен стаж. Разбираме се с жена ми, гледаме да не се виждаме често, така обясни той разковничето на разбирателството помежду …

error: Content is protected !!