fbpx
Блиц Новини

Кадри: „Нова телевизия“: Спукаха го: Направиха на нищо Боби Михайлов в Капките

В „Като две капки вода“ често се шегуват, а понякога жертва на майтапите на водещите Герасим Георгиев-Геро и Димитър Рачков са конкурентни на шоуто за имитации предавания като „Ергенът“ и „Сървайвър“.

Не така беше в последното издание на риалитито по „Нова телевизия“. Този път на подбив бяха взети футболни хора. След една от рекламните паузи Геро проечете на „аутокю“-то майтап за легендарния вратар на България и президент на футболния ни съюз Боби Михайлов. „Това е шоуто, което гледате по-редовно отколкото Боби Михайлов гледа тирбушон“, каза Георгиев през смях. В този момент колегата му Рачков започна да танцува по начин, който е от популярен скеч, имитиращ движенията на Михайлов по време на купон и песен на Преслава.

Футболната тема завзе шоуто и малко по-късно вечерта.

Тогава Христо Гърбов изпя емблематичната песен на Кали „4-4-2“, написана покрай емоциите със силния ни футболен национален отбор от 90-те години.

Актьорът изглеждаше доста нелепо преоблечен като певицата и това не бе подминато от водещите, които го взеха на подбив.

„Както би казал Божинката: Същия като Кали, ама малко по-различен“, каза Рачков, шегувайки се с друг известен представител на българския футбол – Валери Божинов.

„Нямаме футбол, няма парчета“, констатира Христо Гърбов, а членът на журито в тази вечер Джуди Халваджиян добави: „Какъвто футболът, такива и парчетата“.

По-късно в предаването бе намесен и Христо Стоичков. Рачков обяви пред стоящия в публиката процудент на „Капките“ Маги Халваджиян, че легендарният ни футболист му е пратил SMS. „И на мен ми писа“, отговори му Маги, като двамата не уточниха за какво точно им се е включил Стоичков. Камата и водещия са близки приятели. Двамата участваха доскоро в реклами на български букмейкър.

През този сезон Рачков и друг път се е шегувал с футболните ни национали. На един от лайфовете наскоро под прицела му бе ниската резултатност на играчите на Младен Кръстаич както и влагането им в мачовете в европейските квалификации, където имат само загуби досега без вкаран гол.

Блиц Новини
Доктор Ненков: Трябва отношение на лекар към пациент

Кадри Нова ТВ Вече всички са свикнали където и да се появи д-р Мирослав Ненков да има забавни истории, вицове и много смях. Драмата с личният му лекар Атанас Пелтеков имат такива в излишък и разказаха някои от тях пред Лора Крумова. Идва пациент за консултация. Става въпрос за дама, …

Hell's kitchen
Царина: Имах силна вяра в себе си и възможностите си

Кадри Нова ТВ Царина въпреки, че остана на крачка от черната куртка стана любимка на феновете на Хелс китчън. Хоби готвачката успя да пребори конкуренти работили за големи ресторанти и доказали се професионалисти. След напускането й интереса към нея не стихва и сега я виждаме в собствената й кухня и …

Блиц Новини
Призив за свалянето на Сашо Кадиев от екран

Кадри БТВ Заформя се кампания за отстраняването на Сашо Кадиев като капитан в „Аз обичам България“. Доста възмутени коментари се изсипват всеки път след предаването по негов адрес в социалните мрежи. Поведението на актьора дразни хората, които дори се заканват заради него да се откажат да гледат иначе прекрасното предаване. …

error: Content is protected !!