fbpx
Hell's kitchen

Кадри Нова ТВ: Уличиха я: Цвети не е сама в кухнята

Главен герой в епизодите на Хелс китчън винаги е Цвети. Нейният хъс да учи, радва шеф Ангелов, който й прощава грешките и вижда, че има желание и не се препъва в трудностите. Справянето й със сложния мастър клас – молекулярна кухня изуми дори шеф.

Макар да не знае повечето думи какво означават и какво е молекула, може би инстинкта и таланта й да попива знания й помага да върви напред.

Написвам някакви думи, които не знам кво значат, какво ще правя, един Господ знае, завайка се в началото перничанката.

Ти си единственият готвач на 18 години в България, който може да направи тези четири техники от бъдещето за 45 минути! Браво бе дете!, похвали момичето Ангелов.

Шеф, много ви благодаря! Тези умения ги знам лично заради вас, благодарение на това, че ме приехте тук в Хелс китчън.

Въпреки огромните празнини в образованието й, готвенето й върви и това може да компенсира срама, на който излага учителите си.

За мен Цвети е най – добрия готвач и заслужава победата на сто процента. Само на 18, а има уникален талант.

Шапка и свалям! Влезе с ограничени знания,но се учи въпреки всичко!

Мулекулярно готвене е пълна изгъзица, обаче Цвети и със тая гадост се справи! Учи и попива всичко!Браво момиче!

Татко Ангелов винаги ще похвали или поне няма да се скара , за разлика от на някой друг МОЖЕЩ .

Извън тези, които се прехласват по малката врачанка има хора, които изказват съмнение, че чиниите, които представя не са само нейно дело. На моменти си личи опитната ръка на шеф Светла, която почти винаги е зад гърба на момичето.

Щото всичко прилича на пипано от шеф Светла примерно…

То е ясно, че Светла и помага, но не го показват. Нали трябва да изпъкне.

Е как, направи портокаловия сос, най-добрият, който Шефа е опитвал… 🙄 Как пък все нейните неща са божествени и перфектни и все за пръв път ги прави?!

Блиц Новини
Всички участници в един епизод събира „Бригада нов дом“

Кадри БТВ Последният епизод всъщност ще е епизода за проглеждането, това, което всъщност е посланието на предаването, анонсира Мария Силвестър финалната история от „Бригада нов дом“. В него участие взимат всички семейства, на които бригадата помогна да си стъпят на краката. За проглеждането отвъд ограниченията, отвъд бариерите, отвъд всичко невъзможно, …

Блиц Новини
Йоана след „Ергенът”: Алек ме заблуди

кадри bTV Стюардесата Йоана, която отпадна от „Ергенът” на крачка от големия финал, заяви, че е била заблудена от Алек. Тя директно призна, че приятелят на майка ѝ е трябвало да го унижи при родителската среща, като го бутне в басейна, както е искал. Отвъд разочарованието, Йоана коментира, че Алек …

Блиц Новини
Подкрепа за Чоткин преди големия финал на Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Остана само да видим финалното готвене на двамата претенденти за голямата награда от 100 000 лв. Двамата готвачи, които ще се борят за нея в големия финал на „Хелс Китчън“ са талантливият Чоткин и изненадата на сезона Станислав. Димитър напусна кухнята на Ада завинаги на престижното трето …

error: Content is protected !!