fbpx

Нещо стана със Сашо Кадиев по БТВ: Напълно се оля пред Деси

Блиц Новини

кадри bTV: Нещо стана със Сашо Кадиев: Напълно се оля пред Деси Стоянова и зрителите на БТВ

Екипът на „Преди обед“ прави пореден опит да овладее изблиците на водещия Александър Кадиев, който често изпада в импровизации, които не са никак приятни за продуцентите, а явно и за колежката му Деси Стоянова.

Той обаче демонстрира, че с опита си може да заобиколи всяка цензура и пак да си каже това, което е наумил.

В понеделник предаването започна с обичайния анонс на темите със задължителното „чааак до обедните новини“, но Кадиев се отплесна от модела и започна да прави комплименти на Деси. „Много си красива, не ти ли е малко неудобно да си толкова красива пред зрителите?“, взе да се задява актьорът.

„Защо трябва да ми е неудобно?“, запита леко нервно Стоянова. Сашо взе да отговаря, но режисьорът побърза да го прекъсне и да пусне видео на запис, така че не чухме вероятно забавната реплика на водещия.

По-късно в предаването пак нагази в опасни води и се наложи пак да бъде леко завръщан от колежката си. Разговорът в студиото беше за контрола върху децата и присъствието им в интернет. Известната като Мисис Баба Дони Василева, която в момента работи активно в социалните мрежи, препоръча на родителите да се активни в мерките към децата. „Слагайте филтри в социалните мрежи, помислено е как да се контролира съдържанието, което виждат  децата“, призова тя.

Сашо Кадиев използва случая, за да заговори, че има нов софтуер, който много бързо разбива всякакви пароли.

Той дори каза името на програмата, а Деси Стоянова буквално подскочи на място.

Тя заяви, че не е много разумно да се казва на зрителите как да разбиват пароли в интернет. Това подразни Кадиев. Той първо компенсира грешката, като каза, че и този софтуер не може да разбие парола, която е от 20 символа.

После обаче реши да обърне ситуацията на шега. „Искаш ли да те хакна тази вечер?“, потика Сашо колежката си.

Деси предпочете да не отговаря на провокацията, за да не дава поводи на екранната си половинка да оригиналничи прекалено в ефир.

Блиц Новини
Призив за свалянето на Сашо Кадиев от екран

Кадри БТВ Заформя се кампания за отстраняването на Сашо Кадиев като капитан в „Аз обичам България“. Доста възмутени коментари се изсипват всеки път след предаването по негов адрес в социалните мрежи. Поведението на актьора дразни хората, които дори се заканват заради него да се откажат да гледат иначе прекрасното предаване. …

Блиц Новини
Бригадата направи едно дете щастливо

Кадри БТВ „Бригада нов дом“ отново донесе много радост в сърцата на измъчено от болест и проблеми семейство. Момчетата се постараха да дадат един уютен и удобен дом на три поколения дами, които заживяха под един покрив. Девет години Вики и нейната майка Гергана живеят в една стая и се …

Блиц Новини
Крисия призна защо три години кариерата ѝ е била на пауза

кадри Нова телевизия Крисия пусна нова песен след 3 години пауза и се появи по Нова телевизия за да каже къде се е губила толкова дълго. Певицата не даде много ясен отговор, но от думите ѝ се разбра, че просто много е внимавала да не сбърка с изборите, които трябва …

error: Content is protected !!