fbpx
Блиц Новини

кадри bTV: Елисавета се закани на Пам от Ергена при Цитиридис
Може и да не вярвате, но даже Габи от “Ергенът” може да се скандализира от нуеприлично предложение. Това обаче ясно се видя в Шоуто на Николаос Цитиридис.

Гост в предаването беше Елисавета, която беше буквално изхвърлена от “Ергенът” заради обидите си към Пам заради килограмите и яденето ѝ Габи нахлу в средата на интервюто за да се гушне с най-добрата си приятелка и съучастник в скандалите в риалитито.

Двете заявиха, че не са се влюбили ни най-малко в Евгени, а са се влюбили една в друга. Съвсем безпардонно, Цитиридис предложи на момичетата, като толкова се обичат, да се целунат пред камерите.

“Николаос?!”, възкликна възмутена от предложението Габи. Елисавета обаче изобщо не беше толкова скандализирана, а по-скоро заинтригувана. Защо това е така се разбра само след секунди. Когато водещият попита как е положението с мъжете след участието в “Ергенът”, Елисавета му отвърна с въпрос:

“Защо си мислиш, че съм с мъж?”

Леко шокиран от казаното, Цитиридис не се постара да измъкне още признания от Елисавета.

От своя страна, тя даде да се разбере, че и извън имението на “Ергенът” ще продължи войната си с Пам и за пореден път я обвини, че се прави на жертва.

Събрани на едно място, Елисавета и Габи бързо иззеха функциите на водещия и започнаха да се шегуват с него.

“Кой ще спечели “Ергенът?”, попита той.

“Ти!”, засече го Габи. “Пам!”, заяви след нея Елисамвета.

“С кого ще е най-щастлив Евгени?”, продължи с въпросите Николаос.

“С Пам!”, отвърна Елисавета.

Съсипвайки окончателно сценария, тя заяви, че ако в момента срещне основния си дразнител в романтичното риалити, ще я ѝ каже: “Здравей, Пам. Как си, гладна ли си?”

Елисавета разказа и при Диана Любенова впечатленията си от “Ергенът”.

Там тя обясни, че е имала проблем с тялото си, когато е била с 13-14 килограма повече, отколкото в момента. “Подигравали са се с мен, питали са ме “Да не си бременна?”, но съм го приемала и не съм се правила на жертва. Много трудно свалих килограмите, но аз съм от хората, които като видят проблем го решават. Приемала съм всимчко с ирония и самоирония”, коментира Елисавета.

Блиц Новини
Огромен гаф при въпрос за 3000 лева в „Стани богат“

Кадри: бТВ Рентгеновият лаборант Павел Антонов продължи играта си в „Стани богат“, но последния въпрос, който му бе зададен от Ники Кънчев поради много дискусии. За 2000 лева Павел бе попитан: „Коя легенда на Формула 1 създава нискотарифна самолетна компания, докато е действащ пилот“? – Михаел Шумахер, Аертон Сена, Ники …

Блиц Новини
Разкошен дом показа Таня Боева в Черешката на тортата

Кадри Нова ТВ Новият сезон на готварското шоу „Черешката на тортата“ стартира с поп фолк изпълнителката, ослепителната Таня Боева. Шеф Манчев смени Виктор Ангелов на екран и сега ще гледаме как неговите избранници се справят в кухнята, а също и като домакини. Боева посрещна своите гости в уютния си дом …

Блиц Новини
Едва 3000 души получиха еднократна помощ

Малко е известно сред българското население, че съпругът, съпругата или децата на починал осигурен имат право на еднократна помощ, отпускана от държавата. „Право на еднократна помощ при смърт на осигуреното лице, съгласно Кодекса за социално осигуряване (КСО), имат неговите: съпруг (съпруга); деца; родители. Децата на починалото лице имат право на …

error: Content is protected !!