fbpx
Блиц Новини

Кадри: БТВ: Билалов не е на себе си, Любомир Лазаров отвори въпроса за 100 000 в „Стани богат“

Нещо уникално за България се случи тази вечер в предаването „Стани богат“. На стола срещу Михаил Билалов за втора поредна вечер седна Любомир Лазаров.

Вчера журналистът, който е работил 20 години в БНР, отговори на цели 13 въпроса като едва на последния от тях използва третия си жокер „Обади се на приятел“. Любопитното е, че втората сигурна сума, която той заключи, бе едва 2000 лева.

Днес той продължи с въпрос за 50 000 лева. Преди това за първи път от предаването направиха ретроспекция на случилото се в предния епизод.

Питане №14 в играта на Лазаров бе следното: „С коя дума Данте завършва всяка една от трите части на „Божествената комедия“ – „Ад“, Рай“ и „Чистилище“?“ Вариантите, от които той трябваше да избира, бяха „Създател“, „Небе“, „Звезди“ и „Надежда“.

Тук участникът направо заби Билалов с думите: „Да разказвам или да кажа веднага?“

„Кажи“, призова го Билалов, а журналистът отвърна: „С“ – Звезди“. Това се оказа верният отговор, а Билалов изригна от щастие. След като даде чека на Лазаров той отиде при него и го прегърна.

„Дами и господа, остана само един въпрос, други няма. Но преди това – реклами“, каза водещият.
След връщането в студиото бе зададен и дългоочакваният 15-и въпрос:

„На коя държава принадлежи единственото национално знаме с различни лицева и обратна страна?“, попита Билалов, а отговорите, от които Лазаров трябваше да избира, бяха Латвия, Парагвай, Пакистан и Либерия.

„Тук зациклих! Ако не бях поискал жокера за статуята на свободата, сега щях да го поискам“, каза участникът. „Защо една държава ще има знаме с две страни?“, попита Билалов.

„Ами ако е съставена от две общности, например. Не мога да бъда категоричен! Ще спра до тук“, реши журналистът.

„Любо, специално за теб си сложих златната риза, човече!“, опита да промени решението му Билалов, но участникът беше категоричен.

Така той взе 50 000 лева, а извън играта посочи Либерия, но верният отговор бе Парагвай.
Долу на подиума слязоха да го посрещнат съпругата му Пенка и внука му Самуил.

Лазаров обеща, че заедно с Пенка ще отидат на екскурзия в Португалия, тъй като не е ходил там.

Hell's kitchen
Деца от общността я разплакаха: Како Бони, направи ни известни!

кадри Нова телевизия Певицата и най-одумван звезден участник в „Хелс китчън” Бони направи нещо невероятно за четири момчета от ромската общност, които мечтаят да станат известни музиканти. Тя ги срещнала случайно да просят, а след като разбрали от кого са поискали пари, те веднага я помолили: „Како Бони, направи ни …

Блиц Новини
Батков: Чужденци ритат за 500 евро, наши футболисти стават като Георги Семерджиев

кадри БНТ В българското футболно първенство има чужденци, които играят за 500-600 евро заплата, българи за толкова не можеш да хванеш, това заяви по БНТ Тодор Батков като представител на обществения съвет към БФС. В предаването на Георги Любенов той описа много драматична картина на това, което се случва с …

Блиц Новини
Маги Халваджиян: Медиите набиват мантрата, че в България няма нищо честно

кадри Нова телевизия Шоу като финала на „Като две капки вода” в „Арена София” не е правено не само в България, но и в света, това заяви Магърдич Халваджиян в сутрешния блок на Нова телевизия. „Най-големите ми притеснения бяха, че от телевизионно шоу ще се превърне в концерт. Но на …

error: Content is protected !!