fbpx
БГ звезди

кадри Нова телевизия: Завъртяха интрига с Гала и Дарко, Жоро Блажев се изпусна

Каквито и репортажи и интервюта да се правят в “На кафе” по Нова телевизия, нещото, което най-много се коментира от предаването на Гала, е отношенията между водещата и панелиста Дарин Ангелов.

Нова статия в пресата обаче наложи двамата да излязат от обичайната си игра и да уверят аудиторията, че между тях няма раздор.

“Ти следиш ли пресата? Навсякъде пише колко зле се държиш с мен”, заяви Гала на актьора.

“Напротив, пишат как Гала е зашлевила панелиста си! В смисъл, емоционално си ме зашлевила, защото аз съм те помолил да отида някъке, а ти си ми казала “тука ще стоиш”, отвърна Дарин Ангелов.

Думите му насочват към медийни публикации, които твърдят, че той толкова се обидил от държанието на звездата на Нова телевизия, че решил да напусне предаването.

Оказа се обаче, че твърдението за ситуацията със “зашлевяването” не е съвсем измислена, както се опитаха да изкарат Гала и Дарко.

Певецът Юли Константинов уж невинно пусна репликата, че “емоционалният шамар” се е случил по време на паузата за реклами и се чуди как медиите за разбрали за него, след като не е бил излъчен.

Това предполага, че Дарко най-малкото устно се е оплакал и то пред колегите си, че е “зашлевен”.

Така или иначе, актьорът едва ли ще напусне “На кафе” по свое желание, защото в каквито и театрални постановки и филми да участва, всекидневното показване по телевизията със сигурност ми носи повече популярност, а също и по-стабилни доходи.

Гала пък с ирония коментира, че тормози Дарин Ангелов, защото отрицателните емоции карат твореца да проявява по-ярко таланта си, така че всъщност му правила услуга.

“Ще ви пратя на терапия за двойки и лично ще я платя”, коментира с мрачен тон писателят Георги Блажев, който се опитва да е по-разчупен в ролята си на панелист напоследък, но не може да изпъкне на фона на вечната интрига между Дарко и Гала.

Ангелов побърза да каже, че този вариант не работи, защото между него и водещата за три години е нямало нищо, което да ги направи двойка.

Коментарът му беше единствено за да потуши евентуално превратно тълкуване на думите на колегата му.

Блиц Новини
Сашо Кадиев се издъни жестоко пред годеницата си Ивелина Чоева

кадри bTV, Инстаграм/Александър Кадиев Сашо Кадиев буквално превзе студиото на „Преди обед” в четвъртък. Той нахлу в студиото, докато се коментираше „Ергенът” и буквално открадна шоуто. Емоцията да се върне в предаването, което е водил над 10 години, обаче му дойде в повече. Той допусна огромна грешка и провали много …

Hell's kitchen
Никол: Знаех си, че аз съм най-добрата

Изгонената от Хелс китчън Никол представя себе си със самочувствието, че е спечелила формата. Въпреки множеството издънки, които направи вътре, това не е повлияло на преценката й за самата нея. Знаех си, че аз съм най-добрата, каза за себе си тя, въпреки, че сама се опроверга като сподели, че няма …

Блиц Новини
Натали или Дара ще стане победител в Денсинг старс

Кадри БТВ Финалът в танцовото шоу Денсинг старс чука на вратата и наддаванията за двойката, която ще спечели този сезон започнаха. След ожесточена битка, на финал сили ще премерят Дара и Джими, Натали Трифонова и Димитър, д-р Неделя Щонова и Атанас, и олимпийската шампионка по карате Ивет Горанова и Тодор …

error: Content is protected !!