fbpx

Лошо му се пише: Крисия си го върна тъпкано на Евгени след изгонването от Ергена

Блиц Новини

кадри YouTube/PlanetaOfficial, Емил Каменов: Лошо му се пише: Крисия си го върна тъпкано на Евгени след изгонването от Ергена

Певицата Крисия D пусна спешно нова песен, с която да отговори на изгонването си от имението на „Ергенът“ 2. След като не успя да омае Евгени, поп фолк изпълнителката нанесе своето отмъщение с песента „Две жени“.

Във видеото участват още две неодобрени от Ергена „моми“ – устатата Габи и Ивелина, сдобила се с прякора „госпожата“ заради учителската си професия.

Текстът на песента е пряк отговор на историите от романтичното риалити – в „Две жени“ се пее за рози, изневери и пропуснати шансове, за които после мъжете съжаляват. Поантата е, че две жени се събират в едно легло, в което можеше да бъде и един желан доскоро мъж, който обаче вече може само да мечта е за тази възможност.

Видеото е доста провокативно и е изпълнено с танцуващи в прегръдка женски силуети.

Отхвърлените от „Ергенът“ претендентки пък дефилират без усмивки и готови да наказват.

За да бъде всичко още по-грандиозно, към трите риалити героини се прибавя и един риалити герой или по-точно антигерой. Това е Емо Каменов, прочул се с изгонването си заради бой от сръбския вариант на „Биг Брадър“, наречен „Задруга“.

Каменов има свой канал в ЮТюб, в който коментира „Ергенът“, като ръси през цялото време вулгарни обиди към участничките, формално цензурирани, но по начин, по който всички епитети за момичетата са пределно ясни.

Очевидно обаче Крисия D има достатъчно богати и влиятелни продуценти, които да убедят татуирания бабаит да се снима с момичетата, по които съвсем доскоро е плюл. Какъв хонорар е получил Емо Каменов за участието си във видеото само може да гадаем. Именно той влиза в ролята на мъжа, който раздава рози на момичетата. Между другото, в коментарите си за „Ергенът“ агресивният риалити образ заявява, че би влязъл в ролята, досега заемана само от Виктор и Евгени.

Той дори обещава, ако има кастинг не само за момичета, а и за главната роля в „Ергенът“, със сигурност ще се яви. Друг интересен детайл е, че дори да обижда по всевъзможен начин участничките в шоуто, Емо винаги е проявявал очевиден мерак по Крисия.

Блиц Новини
Крисия призна защо три години кариерата ѝ е била на пауза

кадри Нова телевизия Крисия пусна нова песен след 3 години пауза и се появи по Нова телевизия за да каже къде се е губила толкова дълго. Певицата не даде много ясен отговор, но от думите ѝ се разбра, че просто много е внимавала да не сбърка с изборите, които трябва …

Блиц Новини
Всички сме в грешка! Проф. Мурдаров каза истинското значение на думата „нелицеприятен”

кадри БНТ Думата „нелицеприятен”, която се използва доста често от много хора, изобщо не значи това, което те си мислят. Това изненадващо разкритие направи езиковедът и преводач проф. Владко Мурдаров по БНТ. При поредното си гостуване при Георги Любенов беше категоричен, че тази дума изобщо не е синоним на „грозен”. …

Блиц Новини
Доста момичета в „Ерегенът” си имали гаджета отвън, разкри Екатерина

кадри bTV, YouTube/Надкаст Не само една, а няколко кандидатки за сърцето на Алек трябваше да бъдат изгонени от „Ергенът” служебно. Това разкри отпадналата Екатерина. Тя на практика потвърди, че в имението бързо се е разбрало, че Габриела  и Памела са сестри, преди това да беше разкрито официално от продукцията. Екатерина …

error: Content is protected !!