fbpx

Голяма излагация на Сашо Кадиев по БТВ като видя Ирина

Блиц Новини

кадри bTV: Голяма излагация на Сашо Кадиев по БТВ като видя Ирина

Дори и най-опитните водещи не са застраховани срещу рисковете на живото предаване. В това се убедиха зрителите на „Преди обед“ на bTV, които видяха как Сашо Кадиев беше предаден от аксесоар, на който разчитат много мъже.

Водещият преживя опасен инцидент в ефир, след като закопчалката на тирантите му се откачи и ластичните ленти изплющяха звучно. Който е преживявал подобна „авария на гардероба“ си знае, че освен срамна, тя може да е и болезнено, особено ако закопчалка те перне в лицето.

Деси Стоянова и гостите в студиото звучно се засмяха на ситуацията. Сашо Кадиев пък веднага обвини чаровната седмична коментаторка Ирина Денева, че тя е виновна за ситуацията. „Покрай теб хвърчат тиранти“, коментира той, понеже тъкмо я представяше, когато стана инцидента.

Модната блогърка и диджей не се засегна, първо защото е широко скроен човек, второ, защото е била част от екипа на „Преди обед“ и познава отлично чувството за хумор на Сашо.

Колежката му Деси Стоянова пък беше причина за друг изблик на смях в студиото по време на предаването.

Тя съобщи абсурдна новина, която обаче има много сериозен източник – германската новинарска агенция Дойче Веле. В нея се обявява научното откритие, че доматите издават високочестотен звук , когато ги режат. Това означавало, че те усещат, когато ставата на храна, а „писъкът“ им се чувал от насекомите.

„Доматите се оплакват на пчеличките“, така обобщи Деси странната новина и предизвика неудържим смях в студиото. Кадиев пък доразви темата, като заяви, че доматите са дрогирани, защото са расли с тор. Размяната на глупости по темата продължи още малко, като Деси разказа как кактусът ѝ си е отмъстил, като я е убол след като тя го изтървала. За щастие, рекламите прекъснаха тирадата, която взе да излиза извън контрол.

 

БТВ
Въпроси за Ботев и Яворов спряха участници в „Стани богат“

Кадри: БТВ Солидна игра в „Стани богат“ направи специалистът по естетична дерматология Илина Панова. Тя стартира снощи, а днес продължи от въпрос за 1500 лева. „Кои два града свързва дългият 7845 метра мост Йоресунд?“ – Осло и Тампере, Малмьо и Копенхаген, Рига и Талин или Рейкявик и Торсхавн, я попита …

Блиц Новини
Люси Иларионов: Веско Маринов вися на въже заради клип

Кадри ютуб „При ТоТо“ и видеоклип Веселин Маринов Режисьорът Люси Иларионов е пълен с истории покрай снимането на клипове на родни звезди. извади на показ някой пикантни детайли от кухнята на поп фолка. Продуцентът отрязал големите фолк звезди от лекия жанр Eмилия и Ивана, без да му мигне окото. Това …

БТВ
Именикът проф. Георги Рачев с лоша прогноза

Кадри БТВ Вчера бе един от най-големите църковни празници. Християните почетоха името на свети Георги, а също и деня на храбростта. Професор Георги Рачев в типичния си стил разказа за произхода на името си, какво означава и къде се почита. Свети Георги е много интересен светия. Той може би е …

error: Content is protected !!