fbpx
Блиц Новини

Кадри: БТВ и Инстаграм, Натали Трифонова: Натали грейна от новината за Христо Стоичков

Любопитно нещо научи водещата по БТВ Натали Трифонова. В едно от предаванията, на които е лице тя – „Култ“, й гостуваха братя Аргирови. На популярните български певци им предстои концерт за 40 години на сцената, който ще се проведе на 8 юни в Летния театър в родния им град Пловдив.

Там ще участват много техни колеги – Тони Димитрова, Веселин Маринов, Росица Кирилова и дует „Мания“.
„Я ми кажете сега. Едно птиченце ми каза, че една много голяма звезда, българска, световна, ще бъде на вашия концерт – големият Христо Стоичков. Правилно ли съм разбрала или това птиченце ме е излъгало?“, попита Трифонова, която след секунди научи нещо, което досега не е знаела.

„Не те е излъгало. Ние сме го поканили официално. Той каза, че ще направи всичко възможно да дойде. Но знаем, че Ицо е световна звезда, може би най-известният българин в целия свят. Всичко зависи от неговата програма, казаха братята.

„Ама вие сте го поканили просто да присъства и да слуша ли?“, потърси отговор Натали.

„Може и да изпеем една песен заедно? Той много хубаво пее между другото. От Пловдив лоши хора няма“, отвърнаха с усмивка певците.

„Наистина ли? А такааааа. Виж какви неща аз научавам“, учуди се искрено водещата, която преди 4-5 месеца пусна снимки в профила си в Инстаграм с Камата от преди 25 години и от днешни дни.

„С Ицо сме приятели от много години. Ще ви разкажа една любопитна история. Преди години каня майката и бащата на моята съпруга в България. Влизаме в Шведския хотел (бел.ред. Грандхотел Варна в курорта „Св. Константин и Елена“ край Варна). Бащата на моята съпруга е много запален по футбола. По едно време ме бута и казва: „Това не е ли Стойков?“, те така му викат. Аз казвам: „Да“. А той: „Еееее, ама той е голяма звезда“. И аз казвам: „Ицееее, здравей как си!“ Прегръщаме се двамата, а бащата на жена ми гледа с ококорени очи. Пита: „Ама ти познаваш ли го?“ Аз му отговорих, че сме приятели. Ицо му даде автограф, а той си сложи автографа на телевизора, на който гледа футбол, и си го държи там“, разказа Светослав Аргиров.

„Наистина е много голяма звезда Христо Стоичков. Това безспорно е така. А в същото време е толкова земен. С всички се държи приятелски. Аз много ще се радвам да чуя една песен – Христо Стоичков и Братя Аргирови заедно. Велико ще бъде. Аз не знаех, че той пее. Очертава се много готин и голям концерт“, каза на свой ред Трифонова.

Накрая на интервюто водещата отново обяви анонс за концерта на 8 юни в Пловдив и участниците в него. „Братя Аргирови, Тони Димитрова, Веселин Маринов, Роси Кирилова и ако имаме късмет може да чуем Христо Стоичков на сцената. Сега го каним, ако ни гледа – да заповяда!“

„Абсолютно! Ицо е голям ценител на женската красота, така че ако ти кажеш, че ще дойдеш, според мен ще направи всичко възможно!“, обърна се с усмивка към Натали Благовест Аргиров.

Hell's kitchen
Деца от общността я разплакаха: Како Бони, направи ни известни!

кадри Нова телевизия Певицата и най-одумван звезден участник в „Хелс китчън” Бони направи нещо невероятно за четири момчета от ромската общност, които мечтаят да станат известни музиканти. Тя ги срещнала случайно да просят, а след като разбрали от кого са поискали пари, те веднага я помолили: „Како Бони, направи ни …

Блиц Новини
Батков: Чужденци ритат за 500 евро, наши футболисти стават като Георги Семерджиев

кадри БНТ В българското футболно първенство има чужденци, които играят за 500-600 евро заплата, българи за толкова не можеш да хванеш, това заяви по БНТ Тодор Батков като представител на обществения съвет към БФС. В предаването на Георги Любенов той описа много драматична картина на това, което се случва с …

Блиц Новини
Маги Халваджиян: Медиите набиват мантрата, че в България няма нищо честно

кадри Нова телевизия Шоу като финала на „Като две капки вода” в „Арена София” не е правено не само в България, но и в света, това заяви Магърдич Халваджиян в сутрешния блок на Нова телевизия. „Най-големите ми притеснения бяха, че от телевизионно шоу ще се превърне в концерт. Но на …

error: Content is protected !!